En helg, tusen saker gjorda

Vi åkte alltså buss till Arvidsjaur. Det var en inte outhärdlig resa om man bortser från de två tioåriga pruttartjejerna som satt bakom oss. Vi vart hämtade utanför nån bilserviceaffär och skjutsade med hull och hår til Camp Gielas där vi kulle tillbringa 95% av våran helg.
Väl där så bestämde det att jag, Hanna, Jenny, Isa och Amanda skulle sova i samma stuga och sen fick vi nycklarna till våra stugor och var tvugna att packa upp fort som blixten för att ta oss med Saab 9-5-karavanen till skolan där vi skulle sätta i oss lite kebabgryta som inte var särskilt äcklig.
Sen såg vi på diverse matcher hela kvällen lång (ungefär till halv elva) innan vi drog til stugan. Hasseman coh Marianne hade bestämt sig för att vi skulle gå coh lägga oss senast elva. Sagt och gjort, vi siktade på klokan elva, men det vart ju förstås inte så.

Uppstigning klockan 6.00 för att snabbt stoppa in den medtagna fruckosten i munnen och svälja den i ett nafs, och iväg på promenad klockan 7.
Matchen kunde ha gått bättre, förlust mot Gladan med 29 poäng (observera dock att vi inte hade sämsta målskillnaden, det var Råneå med exakt 60 poäng) och sedan iväg med ett huj till skolan för att äta den andra frukosten. Tilbaka till hallen och sitta och titta på matcher till vi skulle spela mot Övertorneå. Vi kämpade och spelade coh slet mycket hårt till sista sekund då det visade sig att vi visst förlorade med en ynka poäng. Alla var så upprörda att vi sprang in i duschen.
Lunch. Tillbaka till hallen (det verkar inte som att vi sjorde något annat, och det är ju sant) och se matcher. Till sist vart det våran tur att spela mot Råneå, jag var otaggad som sjutton men tycktes ändå göra bra ifrån mig, faktum är att hela laget gjorde bra ifrån sig. Den matchen slutade irriterande nog med en 3-poängsförlust och vi fick inte ens en bronspeng.
Sen var det dags att kolla på matcher tills vi gick tillbaka till de andra tjejernas stuga för att jävlas med Gladans 93-pojkar (som förövrigt hade hållit de tjejerna vakna i evinnerlighet). Vi lyckades med det tills de låste ut en ev de egna så han våldgästade oss därinne. Dum var han inte så han fick stanna.
Efter att tag vart de andra killarna lite blödiga och släppte in honom igen men låste ut en annan (husmästaren som han envisades med att kalla sig själv) som ville sova inne i duschen. Då plötsligt kom någon in och Henny såg efter vem det var, Husmästaren vart alldeles utom sig av rädsla och vrålade att vi skulle låsa omgående.
Så det gjorde vi alltså inte. Någon var två domare som brukar döma för Brooklyn när vi spelar mot dom.
Då vart vi visst ivägdragna och sen lockade Omid in oss i hans stuga där man drack öl och cider för fulla muggar. Det vart nå tjafs och vi drg till nån annan stuga, men kom sen tillbaka. När de sa att Omid hade runkat i sängen som alla vi tjejer satt i så lät vi undslippa ett mycket äcklat ljud. Sen minns lag inte riktigt händelseförloppet men vi hamnade på en promenad med två från Höken (Sebbe och Max) och Petter från Gladan. Sen träffade vi på Omid och Arne (som förövrigt dansar bugg och inte heter Arne), Vi tjafsade om Omid skulle få vara med eller inte. Han vart arg och kallade oss slampor innan han tog sitt vett till fånga och gick.
Till slut hamnade vi i våran stuga där jag prackade på alla te som dom inte ville ha. Det var jättekonstig stämning och då slog vi på tv:n och såg nån film om näsblod. Alla var trötta coh förvirrade och innan vi bestämde oss för att kilarna skulle gå så sa vi att vi skulle komma och se Gladans match klockan 9. Sen promenerade vi ca 20 meter med dom innan vi tycktye att det vart kallt så vi sprang hem igen.
Henny hade konverterat till våran stuga så hon var tvungen att hämta sin astmaspray.
Klockan vart mer än 3.

Klev upp 8.15 och fixade oss iordning inför dagens alla prövningar innan v drog oss mot sporthallen för att se Gladans match och köpa lite ciabatta till frukost.
De vann och gick till final, direkt efter drog vi till K4 (en hall) och såk våra 93-killars match som dom också vann (mot Gladan, haha). Direkt till stugorna coh städa, lunch. Till hallen och titta på HU18-finalens första quarter.
Hanna och Isa flirtade med sig två pojkar som skulle hjälpa till med hejningen.
Tyvärr så vann inte killarna utan förlorade med ganska mycket.
Till råga på allt så förlorade även Gladan med 2 poäng och det gjorde även Avans 95:or.
Sen fick vi inte stanna coh se prisutdelningen.

Men om man summerar helgen så var den väldigt rolig och bra.
Gonatt.

Hustles
Hustlat av: jenny

haha, just ja.. xD husmästaren hade jag glömt.. han var ju lustig.. rätt så söt ju :)

2008-04-14 @ 15:21:22
URL/bloggaddress: http://askmetostay.blogg.se

Hustla här:

Namn:
Vill du bli memorerad?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din hustle:

Trackback
RSS 2.0