Halleluja for Sugarplum Fairy

I början av lovet kändes det som att det skulle vara i en evighet men nu är det inte riktigt en evighet kvar av det längre. Tiden har gått alldeles för fort för att falla mig i smaken. Hade jag fått välja så hade det varat i en vecka till, men nu är ju inte jag begåvad med det privilegiet att få sätta loven, tyvärr.
Men jag lovar, hade jag varit det hade vi alla haft längre lov.
Men i alla fall, det känns som att jag inte har gjort något den här veckan och det var inte vad jag ville åstadkomma med de här lediga dagarna. Jag ville hinna med en massa saker men hittils har jag bara hunnit med ett träningsläger, färga håret, träna och vara lite med kompisar. Dock inte så mycket som jag ville. Men ändå.
Fast det är ju trots allt en helg kvar och då minsann!
Jag ska åka med Jonna och Jenny till Umeå och gå på Popup Festival imorgon kväll. Sugarplum Fairy ska spela där och jag hoppas verkligen att dom är sjukt bra live för annars känns de där typ 800 kronorna helt bortkastade. Men de kommer att vara jättebraaaa.

 Whii


And the heat in the night is not like before, it's so cold...

Jag har alltid tänkt att jag är en sådan människa som inte är menad att ha en pojkvän att mysa med och jag har som aldrig saknat det heller, men nu hade det faktiskt varit otroligt mysigt att ha någon.
Nog för att jag klarar mig, men håll med om att det faktiskt vore väldigt trevligt.
Men just nu känns det som att ingen skulle vilja ha mig.
Nämen nog om mina triviala miserabelheter.

Imorgon åker i med laget till Svanstein på träningsläger vilket ska bli roligt. Likaså matchen mot Kuivakangas på söndag också. Jag hoppas ju dock att vi inte behöver åka hem tidigare och spela mot BG med Sunderbyn.
Jag tycker inte om att spela med dom för att en del är så förbannat dryga och "åååh-jag-är-så-jävla-bra-och-tro-inte-att-du-kan-mäta-dig-med-mig!" och så vidare. Dom tränar med oss på måndagar med våran tränare som tränare och en viss spelare från Sunderbyn är värst, skällde ut Lina efter noter. Det är dålig stil med tanke på att hon inte heller är så fruktansvärt bra alltid.

Men nu kanske det är dags att gå och packa klart det som kan tänkas behöva packas idag.
Godnatt/Hejdå.


Vad vore väl en dag utan detta?

Jag förstår inte hur jag ska hinna med allt den här veckan. Det känns som att jag kommer få sitta uppe på nätterna och plugga och sy och slita och jobba med att få allt att bli klart i tid.
Idag glömde jag mina knappar i skolan så jag kan inte sy något ikväll som jag hade planerat och i och med det så kreverade hela min veckoplanering totalt. Det är därför jag kollar på Plannja - Norrköping-matchen på webtv just i detta ögonblick. Sorgligt nog känns det ju som att Plannja kommer att torska.
Nåväl, jag ska nog återgå till mitt stilla Plannjatittande.
Vi hörs kanske.
Heij.

Dundret vs Avan

Nu känner jag verkligen att Avans storhetstid har startat.
Aldrig förr har vi varit så bra som jag tycker att vi är nu och det känns som att vi kommer att bli bättre dessutom. Alla spelar helt bra hela tiden och det känns som att man kan springa hur fort och hur länge som helst. Och vi skjuter ganska bra också.
Vi var i Gälliare och spöade dom ganska hårt idag, matchen slutade 84-43 till oss och det innebär att vi ligger rätt bra till i serien, två spelade matcher, två vinster +82 poäng i differens. Ganska bra statistik för början av säsongen.
Jag är så nöjd, därav detta inlägg.

Whii ^^

Substitutionsmetoden

Det här med att gå i skolan är lite småjobbigt ibland.
Som idag då vi hade matte. Sista lektionen på dagen och man är hungrig plus att våran lärare inte är den allra bästa på att förklara. Faktum är att hon faktiskt inte riktigt kan förklara VARFÖR och NÄR man ska göra något på ett visst sätt. Så jag klarade inte av att räkna ut det som hon så inbilskt hade ritat upp på tavlan coh förklarat så luddigt att till och med en dammtuss skulle bli avundsjuk.
Så jag vart arg på henne och sket i att försöka utan väntade på att Jonna eller Ludde eller Lina skulle kunna hjälpa mig. Som tur var satt Ludde på bussen men han var inte så mycket bättre än mig men till slut kom jag (Ludde efter att vi hade kört sten, sax, påse om det) på hur man skulle göra och allt var frid och fröjd.

Det här var ett redigt fulr och onödigt inlägg, men jag har inget annat att göra.
Au revoir.


Wohooo

Jag kan ju berätta att gårdagen var riktigt lyckad även om det skedde några smärre missöden.
Hanna, jag, Lisa och Amanda (som var Isa då) spelade med Sunderbyn mot IKSU Umeå.
Till att börja med var bussresan lite långsam men vi var till slut framme i Umeå vid hallen där Avans 96- och 93-killar skulle spela. De mindre killarna hade första matchen. Under tiden som de spelade gick Hanna, jag och några av killarna in till stan för att löpa lite mat att spisa som lunch. Först hittade vi inget ICA eller Konsum eller nåt men till slut kom vi in till centrum men vi hittade fortfarande ingenstans att köpa se livsmedel vi så gärna ville ha. Efter ett bra tag hittade vi trots allt ett Hemköp.
Eller i alla fall en Hemköp-skylt men ingenstan att gå in. Helt plötsligt dyker en snäll tant upp och upplyser oss om att vi bara behövde gå runt hörnet där borta för att komma dit. Och så gjorde vi.
Sen fick vi brått och var tvugna att ila tillbaka till Hagahallen för att hinna med att förtära maten som vi inhandlat innan vi skulle dra vidare till IKSU Sportscenter där vi skulle spela. Men när vi åkte iväg med bussen hittade chauffören inte dit til en början men efter att ha konsulterat sin GPS så insåg han att han var tvungen att köra tillbaka en bra bit så det gjorde han och vips så var vi framme vid det gigantiska huset som hette IKSU Sportscenter.
Där inne var alla förvirrade och vi gick runt i Kaningångarna och kollade in i London, Manchester, Las Palmas och så vidare men ingenstans fanns en basketplan att finna. Til slut frågade vi i receptionen och vi fick veta att det var dubbelbokat så vi skulle få spela en timme senare.
Vi vart alla ganska skraja för Umeåspelarna ty de såg mycket starka och vältränade ut. Bra helt enkelt.
På matchen visade det sig att de var vältränade men urkassa på att skjuta så vi vann med 40-37.

Bam, bam, badamba, bamba...

Förra lördagens match vanns med stor marginal, 72-31 och alla spelade riktigt bra.
Sen gick veckan och igår tog vi skolfoto. Det vart ändå inte alltför dåligt, jag är ganska nöjd i alla fall. Möjligen vart enskildafotot ganska kasst men eftersom ifall man inte vill vara med på ett kort blir man aldrig särskilt bra så dög det ändå.

Sedan på kvällen hade Lisa coh Isa födelsedagskalas eftersom de fyllde år igår och idag. Så de fick ett par mjukisbrallor och en peelingkräm var. Det blev även en stor, svidande förlust i Othello mot Hanna för min del, men det gör inte så mycket, jag kan alltid försvara mig med att det var typ sex-sju år sedan jag spelade det sist. Sen skulle Henny och Isa prompt se Idol så jag, Jenny, Hanna, Amanda och Lisa (som tog med sig lilla, söta Grim) tog en promenad runt Bälinge. Ganska så kallt om jag ska vara ärlig.
Sammanfattningsvis så kan jag säga att det var en riktigt trevlig kväll med fruktansvärt god mat.

Och ikväll blir det film hemma hos mig, mys, mys.

Lördag

Idag har jag varit och övat tvärbromsningar med far min. Det gick ver förväntan, vilket var riktigt trevligt för jag brukar som aldrig vara nöjd efter att jag har övningskört. Men den här gången var bra.
Sen ska vi spela första seirematchen 13.20 mot Råneå, vilken vi SKA vinna.

Krasst

Hej

Alla, verkligen alla, är och ser Björn Gustavsson & crew på Kulturens Hus ikväll...
Eller om man bortser från Jonna och Hannizz så är verkligen alla andra där.
Jag fattar inte vad som är grejen?! Björn varkenär, eller har varit rolig, hen har bara funnits där som den blonda snubben som charmar alla flickorna, som han verkligen är. Gah, vad jag blir störd.
Nåja, stördheten kan också bero på att jag är tvungen att spendera hela kvällen med mina närmaste släktingar, det villsäga mina päron, Jullan och Molle.

Long time, no see

Det ver ett bra tag sedan sist men jag funderar på att ta upp det här med bloggandet igen även om det kanske inte är så intressant att läsa. Men i alla fall.
Jag har gjort mycket sedan sista inlägget skrevs så jag kan resumera på det här sättet;
Det gick inte bra för något av de äldre lagen i Avan i BBD men jag menar... Vad tusan gör det?
Plus att det har blivit väldigt stressigt i skolan i och med att våran svenskalärare är sträng och bitchig och allmänt otrevlig mot allt och alla som är minst fem år yngre än henne och går på två ben.
Fast nog ska man klara av det, jag menar... Jag gick ju ut nian med hyfsade betyg ändå (och ettan också för den delen, men det var som inte riktigt lika jobbigt som nian).
Och så hände det lite saker däremellan fram tills att jag klev in i H&Ms butik nere i Shopping och stötte på ett gäng härliga plagg. En del visade sig vara mycket mindre trevliga än jag först trodde så jag köpte dom inte. Men tre plagg undgick inte mina modetörstande fingrar.
En svart, stickad kofta för 149 kr (har redan tre sådana i marinblått, vitt och knallrosa), ett grått ribbstickat linne för 69.50 kr och slutligen en finfin, slimmad, mellangrå trikåtröja med båtringning, 3/4-ärm och tre söta knappar på vardera axel. Tillsammans såg de alla mycket fina ut.
En annan mycket rolig sak är att jag fick veta ikväll, att vi ska åka med laget till Täby Cup som går av stapeln den 2-5 januari. Och det ska ju bli mycket angenämt att få åka dit.

Nä, nu tror jag att det börjar vara dags för mig att gå och läsa Den långa flykten som jag borde ha läst en tredjedel av (den är på 344 sidor, jag har läst 37) vid det här laget. Sååå...
Arrivederci.

RSS 2.0