Hur bra är jag egentligen på att skriva en dum analys?

Nu är det nog dags för en liten paus i mitt stilla analysskrivande (den femhundraåttiotredje i ordningen) och skriva ett litet meningslöst blogginlägg.
Igår städade vi med laget en bit dike vid Storheden typ. Det var äckligt och ansträngande.
Så nu ska jag nog gå tillbaka till min analys så den blir klar någon gång.


För mycket glass?

Ibland blir det för mycket glass. Som idag.
Åt glass till frukost till min mors argsinthet. Sen åkte vi till Boden och handlade lite mat för en sådär 1100spänn och efteråt köpte hon en mjukglass till mig och en till henne.
Den var inte så god om jag ska vara ärlig. Jag ska nog inte äta mjukglass på ett bra tag nu här framöver, de förlorar som lite av sin magi när man äter en var och varannan vecka innan det ens är sommar.

Jag har inga lektioner idag, men jag måste ändå skriva en bokanalys och jag vet att jag har tjatat om det, men jag kan inte skriva en bokanalys.
Fast ju fortare den är klar, desto fortare kan jag göra ingenting.

Fråga mig aldrig om veckodagarna

Hahahaha, jag fick totalt hjärnsläpp angående Hannas och Jennys avresor!

Jag visste ju att hon skulle åka på torsdag, men jag fick av någon anledning som är okänd, för mig att det var onsdag idag. Haha, det är lite dumt.

Men det är i alla fall tisdag idag och Jenny åker imororn och Hanna i övermorron. Punkt.

Och i och med att det är tisdag så är det städning av diken med laget ikväll, lite småjobbigt.
Men nu kommer Jenny snart och hämtar mig och efter städningen är det Gossip Girl så jag kommer nog inte skriva något mer ikväll. Men håll ut!
Imorgon är en ny dag.


Vårruset

Igår var det ju som sagt Vårruset.
Eftersom vissa frågat så säger jag nu att det var med basketen vi sprang.
Efter loppet fick man en picknickkorg ifall man var många, och det var vi.
Jag var mycket nöjd, jag fick bästa tiden (25.26) men Isa var två sekunder efter mig och hon hade stått mycket längre bak än mig så alltså sprang hon fortare.
Nu är jag ganska sjuk och det är inte roligt.
Idag drar Jenny til España och imorron far Hannizz till Stockholmen.
Och jag är avundsjuk på de båda gynnarna, buhu.
Men jag kan ju trösta mig med att jag och Jonna ska åka till stugan istället och fiska gädda för glatta livet, och det är roligt om än kanske lite kallt. Men jag hoppas på bra väder förstår ni.

Puppy eyes

Igår gick jag och lämnade Jennys boll på deras bro, hoppas att hon såg det...
Sen gick jag till Jonna och lämnade hennes kjol, hon vart så glad att jag fick se på Pride & Prejudice med henne.
Den var inte fy skam och mr Darcy vart bara snyggare och snyggare genom hela filmen, dessutom konstaterade vi att snubben i Zoegas-reklamen är så sjukt snygg!
image32 

Måndag som känns som söndag

Eftersom jag sprang Stadsmaran för ett tag sedan så är jag kompledig idag, jättekul med tanke på det fina vädret och de två jobbiga läxorna jag har kvar att göra idag.
Jag ska dels göra en Powepoint-presentation om mig själv (kanske inte låter så jobbigt, men det tar sjukt lång tid för mig) och dels ska jag skriva en bokanalys på Per Nilssons Sjutton.
Jag kan säga att första gången jag läste de hatatde jag den för den var skriven på ett så irriterande sätt, att en pratade men han pratade som om han skulle skriva ett kärleksbrev eller något, och så pratar ingen i verkliga livet. Och dessutom var slutet grymt dåligt.
Men när man läser den en andra gång (jag måste läsa böcker två gånger minst för att dels minnas dom och dels förstå dom) är den ändå inte så dum och elak som första gången.
Jaja, det är inte här jag ska skriva analysen i alla fall.

Jag har ju bestämt mig för att jag ska ha fräknar innan skolavslutningen, men det kommer nog inte att kunna bli så då man måste sitta inne och göra de fördömda läxorna.
Fast en sak som jag är galet nöjd över är att vi inte har några lektioner på onsdagar något mer så vi är lediga, alltså borde vi sluta på tisdag nästa vecka. Men nu när jag tänker på hur mina mentorer är så kommer vi vara tvugna att komma dit klockan nio och fika i en kvart innan vi får gå hem igen (inte för att jag vet något om nåt sånt men...).
Dom två är så dumma. 

Ikväll är det Vårruset, men jag tvivlar på att det kommer att gå särskilt bra ty jag är ganska halsontig.
Jag tycker att Hanna och Ludde borde ta på sig skulden då jag var tvungen ta åka till Hanna i regnet en kväll och bli lite förkyld, och sen skulle Ludde ha mig att bada fötterna i älven. Det var hemskt kallt faktiskt.
Men jag satsar på att få under en halvtimma i alla fall, vårruset är ju trots allt bara 5 km.


Oh, jag forgottade om i lördags...

När jag var i Boden på Cykelns Dag med dubbel-Jonna, Lina och Jenny köpte jag mig denna älskvärda blus
 
Blusen är från Lindex och kostade mig 99 spänn (ordinarie 199)
Jag köpte även ett flätat bälte i låtsasläder (dåligt jag vet, men det fanns inga i läder) på Åhléns för 129.
Men det får ni nog se en annan gång, för jag ids inte ta kort på den nu.


Att grilla en korv

Först var man med Joe Fat och Jen hos den sistnämnda och spelade Jens Bond.
Då plötsligt ringer Hanna och låter stressad och säger att Oskar ringde och sa att man borde åka omgående för att det inte skulle hinna bli dåligt väder.
Så eftersom jag litar på Hanna så lämnade jag mina Unbypals och packade en väska och slängde iväg mig på cykeln. Det tog mig 25 minuter att cykla till Avan för det var sån hemsk motvind (i vanliga fall tar det en kvart) att man knappt kunde se då ögonfransarna blåste in i ögonen, dessutom var det varmt som i en ugn.
När jag kommer fram till Hanna är hon som en blöt katt i håret och försöker desperat få tag på Oskar. Efter X antal försök att få honom att svara på sin telefon ringer hon Ludde. Ludde visste ingenting så hon ringde Oskar ännu en gång.
Så förflöt de närmaste fem-tio minutera och Hanna vart bara argare och argare så vi bestämde att vi skulle gå till Oskar istället. Där träffade vi hans lillasyster som vi skickade iväg att söka rätt på sin storebror.
Han hoppade ut genom dörren och verkade vilja ta fram ett trolleritrick men ändrade sig och gick och duschade istället.
Eftersom vi inte hade något val väntade vi. Sen kom han ut och att Ludde skulle äta pizza och sen skulle han ringa oss så vi också kunde äta. Så vi gick till Hanna och åt lite mat och väntade.
När Hanna tyckte att det gått mycket lång tid ringde hon Oskar.
"Nämen Ludde är här nu!" fick hon som svar och vi gick dit ännu en gång.
Nå, då hade inte Ludde med sig något som han skulle så vi fick cykla dit också.
Till slut fick vi i alla fall åka iväg mot Sandnäsudden och när vi närmade oss Stina fick Ludde den briljanta idén att hämta Stina så hon också skulle följa med. Så vi cyklade till deras hus men då vågade dom inte gå och plinga på och till slut ropade nån att Stina inte var hemma. Småfult.
Väl framme på Sandnäsudden började Oskar och Ludde göra upp en eld, de var tyvärr inte alltför bra på det men till slut brann där en liten brasa i alla fall.
Vi grillade korv, hamburgare, en köttbit och Hannas mashmallows och "spelade" fotboll och kastade frisbee tills båda hade åkt ut långt i vattnet och ingen ville gå ut och hämta dom.
Sen vart jag anklagad för att vara emo och sen gick solen ner så vi åkte hem.
Det var inte varmt kan jag berätta, och att cykla från Sandnäsudden till Unbyn när det inte är så varmt är inget att rekommendera.

Modevisningen, cyklar och grillning

Så. Nu ska jag berätta om modevisningen.
Som sagt klev jag upp halv sex, trött som en uggla, och åt frukost och klädde mig i sunkiga sjukisbrallor och så vidare. Åkte till skolan.
Då satt man där inne hos frisörerna som arbetade freneiskt med att säkerställa modellernas hårsnygghetsfaktor. Till slut väckte någon mig ur mig dvala och sa att jag skulle få bli friserad.
Till att börja med skulle jag ha lockigt hår men lustigt som mitt hår är så kan det bara bli lockigt om det får självtorka, vilket jag förstås inte hade sagt till fisöern i min glömska. Så i tron att jag skulle få värsta krullskallen började frisören med att tvätta och föna mitt hår med en tratt. Som jag misstänkte så funkade det inte.
Då sa jag att hon fick göra vad hon ville så det blev en sån här frisyr

 Ni får dock ursäkta minen...

Sen skulle en del få bli sminkade på Kicks, men tyvärr så var dom så proffsiga att dom kom en halvtimma för sent så det satt en massa folk där och väntade.
Jag hann bli sminkad men jag tror att jag var en av de sista faktiskt... När hon skulle sätta på mig foundation så provade hon dom två ljusaste dom hade och då tittar hon lite ledset på mig och bräker ur sig "Nää, du är helt enkelt för vit! Vi har ingen foundation som är nog ljus åt dig... Men du har ju ändå inte SÅ dålig hy så vi tar lite transparent istället".
Där ser man, jag är visst för vit... Haha.
I alla fall så var första visningen 10 och för högstadieelever. Eftersom det var den första visningen så var jag nervös, men sen visade det sigatt allt flöt på som en båt på en lugn flod.
Andra visningn var klockan 13 och då var det riktigt nervöst, och det hjälpte ju inte direkt att vi var fem stycken som stod och intalade oss att det skulle gå jättedåligt och att vi var nervösa. Så helt plötsligt började alla dansa. Sen startade musiken.
Men som man kanske kunde gissa så gick visningen mycket galant denna gången också, så när visningen var slut var det bara 5h kvar till nästa visning.
Till att börja med hängde jag med Henny och frisörerna vilket inte var helt dumt ty jag köpte mig en Risifrutti.
Sen skulle hon på nå teaterlektion så jag fick sitta ensam i Stora Sysalen jättelänge innan det var några som jag kände som dök upp.
Sara och Rebecka gick och köpte mat åt mig och Henny (och dom själva förstås) på Max. Mumsmums och tjockt.
Till slut skulle visningen börja och i kombination av trötthet och att vi redan hade gått två visningar och kände oss ganska säkra så var vi inte nervösa. Ända fram till Paint it black började.
Men eftersom vi är så bra så gick även den sista visningen oerhört bra.
En sak som var lite smålustigt var att varje gång jag spatserade på catwalken så fick jag högljudda busvisslingar av någon i publiken. Jag misstänkte vem det var, men efter att visningen var klar och jag hade träffat Hanna så stod det klart att det faktiskt var Oskar som visslade. Typiskt.

Det var alltså torsdagens trapatser. På fredag vart det inte direkt några nya värda att nämnas.
Idag ska jag och Jonna (N) snart åka in till BajsBoden och se när Jenna och Johnny (Jonna (B) och Jenny) och deras band Sound Forge ska uppträda på Cykelns Dag.
Då blir det vl att vara med dom ett tag på eftermiddagen också och ikväll blir det att grilla med Hanna, Ludde och Oskar. Vart vi ska hålla till vet jag inte, men grilla blir det.

Nä, nu ska jag duscha.
Hejdå.

Modevisningen

Allt gick finfint på modevisningarna idag, alla tre.
Alla var duktiga förutom en del som inte skall nämnas vid namn, men de gick i alla fall och posade på fel ställe.
Men i alla fall så var det mycket roligt och nervöst.
Första visningen var ganska nervös, andra var sjukt nervös ty alla hoppade runt som dansande milkshakear och var allmänt stirriga. Den sista visningen var man inte alls nervös på, den kändes bra.

Men nu ids jag inte skriva mer för nu villjag sova.
Gonatt.

Klädbytesproblem och en förhoppningsvis bra kväll

Jag är inte så pepp inför imorgon, i alla fall inte tiden vi ska kliva upp.
Samling halv åtta vilket innebär att jag måste kliva upp åtmistone halv sex allra senast.
Men i övrigt lär det bli skitkul medmodevisningen och allt.
Det är dock lite småstressigt ty jag är trea på ena sidan i utgång 4 och trea på andra sidan i utgång 5 och då måste jag hinna med att byta från kjol till ett par snortajta brallor bakom scenen. På genrepet så hann jag inte knäppa alla knapparna och stoppa in fickfodret ordentligt men jag får försöka byta med hon som är framför mig i fjärde utgången.

Ikväll är det möjlighet till frivillig träning i Avan men det är typ ingen som ska dit, så jag ska kanske åka till Hanna och spela mitt nya favoritspel (Guitar Hero) med henne, Oskar och möjligtvis Ludde. Men vi får se.

Gångträning med Irina

Idag var ändå inte så jobbig som jag hade förutsett ty jag tog en liten olovlig sovmorgon i morse så jag kom inrusande precis tre minuter över nio och dom skulle just värma upp.
Det var väldigt tokigt och ganska roligt, kanske inte just den delen då man skulle stå och jucka typ men annars var det bra. Vi fick öva på att gå i takt och vända och snurra och posa och stå fint.
En del var väldigt dåliga på det där men jag tyckte det var ganska roligt. Man kände sig som värsta kungen eller nåt när man gick där i höga klackar och rak i ryggen som ett och annat stålspett.
Men efter gångträningen så gick jag till matteläraren för att få veta vad jag hade på nationella och om jag kunde sluta komma på mattelektionerna, men det fick man inte för vi skulle visst fika på nån mattelektion här framöver. Gud vad jag hatar henne. Jag hoppas att jag får nån annan lärare i Ma B.

Men åter till modevisningen.
Jag hade inget att ha till min kjol och mina byxor så jag skulle sy ett brottarlinne. Det vart mycket stressigt och jag skulle göra klart det ikväll, och det gjorde jag också. Så nu har jag inte gjort något ikväll förutom att se Gossip Girl.
Jag slutade tidigare på Hantverks och åkte bss, jag tror inte Emelie gillar mig så hemskt mycket men det struntar jag i. Jag gillar inte min klass för man måste alltid vara så jävla trevlig och inte sig själv för att passa in.
Nä, tacka vet jag bussfolket.

USCH!

Nä, jag skrev ett jättelångt och jättebra inlägg men det försvann.

SCHEISSE!!!

Sunkig söndag

Idag har jag tänkt göra skolarbete hela dagen men det började skita sig redan i morse när jag låg i sängen och drog mig.
Jag hade även bestämt mig för att städa och byta lakan, men jag har bara vikt in alla kläder i garderoben och plockat fram nya lakan och lagt i sängen.
Jag vet inte vad det är med mig men jag ids inte göra någonting som är någorlunda viktigt. Jag tänker bara "Äh, det ska vara inne den 29:e, det är länge kvar" och så skiter jag i att göra det och går bara omkring och är sluskig.
När klockan var typ sex så var jag så arg på mig själv och mitt rum och Unbyn för det regnar bara så jag frågade Hanna om jag kunde komma och våldgästa henne. Och det kunde jag visst.
Så jag tog min fjortisbil och brassade iväg och möttes av en gällt skällande, söt liten hunn vid namn Doris.
Så spelade jag och Hanna Guitar Hero coh nu har jag klarat 8 låtar UTAN ATT FAILA! Jag kom till och med med på High Score-listan på några, haha!

Nä, nu är det nog dags att gå och bädda sängen och lägga sig och nassa lite. Jobbig dag imorron ty jag ska upp 6, skolan slutar 14, gångträning inför modevisningen mellan 15-17, direkt hem, till Avan på möte och sen på träning. SEN till slut får jag fara hem.

GH-pro's, Singstar och en korgsnyltning

Igår vart ganska lyckad, jag gjorde bort mig i Guitar Hero, men det var ju inte oväntat.
Jag var gravt imponerad av Isas och Luddes fingrar, dom bara whläwhläwhläh och så hade dom inte mssat en enda not på typ en minut på expert. Galet, jag satt bara och såg ut som ett fån på grund av min imponation.
När jag skulle prova så hann jag knappt med att klicka på knapparna i rätt ordning och jag klickade mest fel dessutom. Inte så jätteroligt om jag sa vara ärlig.
Däremot så var jag inte sämst i Singstar, ty det fick jag bara spö i mot Jenny. Och Hanna, men jag vann mer mot henne än hon mot mig. Så det så.
Sen vart alla less på Guitar Hero så vi gick ut och skulle spela basket. Så vi knatade upp till Jonna och snyltade på hennes korg till klockan 00.02. När vi gick förbi lekparken kunde inte 93:orna hålla sig från att glatt springa och ta varsin gunga. Till slut fick nån (Isa) den geniala idén att alla skulle sätta sig på en gunga och så skulle Oskar ta kort (för han var ändå ledsen för att Hanna hade petat han i ögat) och det vart fult.
Så gick vi in till Jenny och drack upp deras juice för det var kallt som i en frysbox men vi blev till slut bortkörda av Jennys mamma för Jenny ska spela match idag (jag tror inte Jenny hade något mot det dock). Så vi fick he oss ut i den kalla natten och stackars Ludde och Oskar skulle cykla hem och stackars Hanna skulle skjutsa Isa till Selet och sen åka hem till sig igen. Jag tror inte att som hade det varmt och mysigt precis. 


Stora planer

Ikväll blir det nån lustig sammankomst hos Jenny. Hanna, Oskar och Ludde (kanske Jonas också) ska komma och bringa Guitar Hero och en mikrofon till Singstar eftersom vi även ska köra det. Jag lär ju vinna...  inte.
Nu är jag så sjukt hungrig ty jag har inte ätit något propert på hela dan. Som frukost vart det tre mackor och sen ilade jag iväg till Luleå och sprang. När jag kom hem gick jag rakt in i duschen och sedan i säng och sov en skön timme. Var så hungrig att jag kände att all mat var äcklig men tvingade i mig 1,5cm falukorv, det enda huset hade att erbjuda.
Och det var en timma sedan.
Nu är jag spyfärdig.


Stadsmaran

Jag sprang Luleå Stadsmara idag. En mil på 1:03:36. Alltså 349:e plats.
Dåligt. Fast jag hade inte väntat mig att jag skulle springa fortare.
Men jag kan ju trösta mig med att jag slog en del personer, haha.

SLUT

Jobbigt

Igår var mycket pinsam, stor förlust men jag avslöjar inte hur stor.
Ludde och Oskar var på matchen och pappa var den som pratade i högtalarna.
Sen åt Ludde och Isa upp nästan alla kakorna.
Sen missade vi inte färjan.
Sen lade sig Moll på dom nypiskade och nyvädrade mattorna som låg i hallen.
Sen somnade jag i min säng (hade jag somnat på golvet eller i en garderob eller nåt hade det ju varit mycket lustigt).

Grisen-dissare och icke-dissare

Ikväll är det LLA Liga vilket är muy rool.
Vi är arrangörer ikväll vilket är lite jobbigt, det som är positivt är att jag ska äta upp Hannas pollymuffins på vägen hem.
Dessutom är det bara exakt en vecka kvar till modevisningen och jag är en smula nervös, men det ska nog gå bra. Hoppas jag.
Jag upptäckte dessutom att mina nya skor låter nå så fruktansvärt när man går, inte när man sätter ner klacken utan när man sätter ner framfoten... Äh, dom är snygga så skit samma.
Dessutom är Hanna en sån som tittar ner i marken när jag är snäll och gör grisen åt henne. Varje gång. Till skillnad från Hanna så var Ludde snäll och så vidare och gjorde till och med grisen tillbaka, hehe. Sen glömde Hanna sin väska i bussen och Ludde vågade inte röra den för han var rädd att nån skulle tro att han var en sissyboy om han bar på en handväska. (dock kan man diskutera stavningen där.. tror jag)

Bara nöjda saker hände idag

Idag var lustig, gick till optikern på NKn för jag trodde att vi inte hade NK men det hade vi visst.
Eftersom våran NK-lärare är lustig (och har glasögon) så "förstod" han mycket väl hur svårt det är att få en tid hos optikern. Jag hade bokat om den där tiden tre gånger typ och alla gångerna hade första tiden jag sagt funkar muy bra... Tokigt.
Nåväl, slutade kvart över ett met ett trevligt besked, jag får MVG i engelska och även i svenska om jag gör bra ifrån mig på den sista uppgiften. Superbt tyckte jag.
När jag knatat upp till mitt skåp och kollat av mobilen såg jag att min mor hade ringt mig. Fundersam ringde jag upp.
"Hallå?"
"Hej det är Vickan, du hade ringt"
"JO! Det har kommit ett brev från kommunen addresserat till dig" *nöjd och ivrig*
"Och jag tänkte om du ville att jag skulle öppna det och läsa det för dig..?"
"NÄJ! Du öppnar det inte!" Sen la jag på och vart gladare. När jag kom hem slet jag till mig kuvertet som jag hittade på bänken och öppnade det i sån fart att det nästan brann upp av fiktionskraften. Nä, nu överdriver jag, men man såg knappt mina fingrar.
På pappret däri stod det att jag har fått jobb på Fagernäs trädgård som trädgårdsarbetare.
Fånflinande och nöjd satt jag vid köksbordet då jag hörde någon skråla "YOU ARE IN PAIN! TAKE YOUR LIFE, TAKE YOUR LIFE WITH COCAINE!" i min väska inne i mitt rum. Med långa kliv så var jag framme vid fånen som ringde för glatta livet och när jag hastigt och lustigt sa "Hallåå?" så svarade Jonna "Har du slutat?" och jag förklarade att jag hade fått sommarjobb på Fagernäs. Mäkta imponerad sa hon at hon skulle ringa mig sen.
Så nu väntar jag på att hon ska komma hem och ringa, hehe.

Sko, min älskade sko

Idag har dagen varit mycket dålig, det började emd att jag vaknade vid fyra av att jag inte kunde svälja för då gjorde det så infernaliskt ont i min lilla kran. Sen snoozade jag för första gången på mycket länge. Ganska så skönt men eftersom det var så ljust bakom rullgardinen och det där ljusa gillade att irritera mig med att vara ljust så var det ganska stressande att snooza.
Nåväl klev upp och kände mig för ovanlighetens skull mycket pigg på bussen och när jag satt och lallade med Hannizz och Lina. Sen var det nationella prov i matte, och det gick ju som det gick.. Men eftersom våran lärare är lustig så kommer nationella inte sänka betyget, bara höja så jag kommer ju ha kvar mitt betyg hur som helst. Tjo!
Nåväl sen hade vi data utan att jag visste om det så jag kom mycket sent till det.
Sen ville jag att Hanna skulle äta med mig men det ville inte hon, så hon och hennes vänner drog till sitt lunchhak, Bryggeriet och käkade. Skadeglad som jag är så nöjdade jag mig över att det haglade när Hanna skulle gå till Bryggeriet. Och nu i efterhand så fick jag höra att det visst haglade när hon gick tillbaka igen. HAHA!
Ajja, långt hål till halv två så jag drog till Kungsfågeln, där träffade jag Jonna och hennes Lustiga Liga. Lustigt som attans dära. Sen hade vi textil men det var inte så roligt ty vi ar tvugna att sy nå utklädningskläder till nå dagis och det är bara så trist. Jag fick sluta tidigare coh jag sprang som bara attans för att inte missa bussen. Istället vart jag nästan överkörd av den på övergångsstället.
Väl på bussen fanns Hanna och Oskar, jag dissade dom halva vägen och satt med Emelie istället. När jag satte mig med Hanna coh Oskar vart Oskar en bit sur och satte sig i hörnet och surade. Hela vägen hem.
När jag kom hem och in genom dörren låg där ett trevliger paket och lurade innanför dörren. Den var svart och vit med människor i fula halsdukar. Jag såg att där fanns något kantigt och skokartongsformat. Det visade sig att jag hade fått mina skor och min klänning hemskickad. Lycklig som jag var öppnade jag paketet coh det visade sig att de passade mycket bra. Ja, skorna och klänningen.
image29

Blåst, mode och lite förhoppningar

Det är mycket blåst och lite värme i luften idag, det verkar som att alla vädergudarna utom värmeochsolguden krigar med varandra... Det blåste så mycket när jag hastade hem från bussen att det slog lock för mina öron, haha.
Sedan slog det mig att modevisningen är nästa torsdag! Fattar ni? Nästa torsdag! och på måndag kommer det nån som ska lära oss att gå fint på catwalken, och det är så sjukt fult.
Till nästa torsdag är det jättelite tid, bara 10 dagar. Galet!
Fast... Ni kommer väl och tittar?

Men åter till det mindre nöjsamma, Mamma vill mest troligt inte åka och hämta ut mitt paket idag. Mitt fina paket från Ellos innehållande en söt sommarklänning och finfina högklackade sandaler, whii!
Men eftersom jg är ganska söt och snäll och gullig och duktig och hjälpsam och så vidare så borde jag få övningsköra dit, hjälpa mamma att handla coh dessutom hämta ut paketet, smart va?
Vill ha
Tänk bort kuddarna så har ni mina saker som bara ligger coh väntar på att jag ska komma coh hämta dom.


Fjorisbildag

Igår var en ful dag, idag var bra. Eller åtminstone någorlunda bra.
Jag vaknade lagon sent, men var jättejättetrött. sen lallade jag på nästan hela dan till vi skulle åka och hämta Jullan på Torpgärdan. Jag körde då bilen (med oss innuti förstås) till Sävast och sen till Torpgärdan och hem igen. Jag tycker att jag böjar bli en ganska skaplig förare för att ha kört så lite, hehe.
Sen for jag med Jenny så hon skulle köra moppe. Min fjortisbil är så söt men ack så dålig.
Nåja, det vart inte så fruktansvärt lyckat eftersom jag förfrös hälften av alla mina tår konstigt nog. Man ska nog inte köra så mycket fjortisbil när det inte är så varmt i tygskor...

Fast den här sommaren kommer bli så bra den bara kan bli ty jag ska faktiskt satsa på att bli någorlunda brun i år. Och dessutom så ska jag göra blonda slingor snart och när man då solar blir det solblekt.. Muy fin-fini-fin-fint. Och dessutom så ska jag, Jonna och Jenny batika en massa kjolar som jag ska rita upp mönster till snart ^^
Så det kommer bli värsta vippiga sötkjolarna med dip dye, hehe.


Foxtrot, Uniform, Charlie, Kilo..

Vad ska man göra?

Lördag

Nu är jag hos Jenny (el Pro de la Guitarra) och hon försöker lära Jonna att spela Boulevard of broken dreams. Eftersom jag inte kan spela ett instrument så har ju inte jag så fruktansvärt roligt.. men nu ska vi nog se bajskörslaget.

Dagens outfit + Rool

Idag är jag glad, inte bara för att det är fredag utan även för att mina kläder som jag beställde från H&M har kommit! ^^
Jag passar även på att slänga in dagens outfit nu när jag väl håller på..
image21 
Det här är alltså dagens outfit;

  • Svart tunika från H&M
  • Knallblå leggings från H&M Divided
  • Lustigt bälte


 Det här kom från H&M;

  • Cerise cardigan och cerise, randigt linne 49,50
  • Svarta hotpants 79,50
  • Örhängen 19,50

Jag känner mig litt inspirerad by Jonnan...

Jag vill också skriva vad jag drömde, bara för att det var så hemskt/fult/dumt/tokigt.

Det började med att jag och Jenny var på nåt vattenland och det var nästan helt övergivet. Sen skule jag gå till min lägenhet (för jag hade visst en sån) och där var det en helknäpp  och läskig/farlig städtant med utåtstående ögon och stor krokig näsa och på sig hade hon en plommonfärgad städrock och i handen höll hon något som var sirverfärgat. Hon var jätteläskig och försökte döda mig så jag puttade in henne i min walk-in-closet och stängde dörren. Sen skulle jag åka buss med laget för vi skulle hälsa på på Bergskolan (varför?!) när vi stog med bussen på Älvsbyns (logiskt...inte) busstation hörde man när två killar kom gående och den ena sa
"Vad var det nu hon hette? Den där snygga?" den andra svarade "Vickan". "JAA, JUSTE!" vrålade den andra. Jag vart lite olustig till mods där jag låg paralyserad på sätena längst bak i bussen. Då kommer två killar in och sätter sig på sätena näst längst bak som var vända mot mig, den ena var skitsnygg och den andra var lite normal.
Sen när vi var på Bergs så kom en tjock, korkad och äcklig svettsnubbe på ca 20 som påminde om "My name is Earl"-Earls bror, fram till mig och började tafsa på mig, jag bad honom dra åt helvete och sen började förföljelserna. Jag var förföljd av den där dumsnubben vart jag än gick så följde han efter till slut så slutade han och jag skulle gå in i min lägenhet igen. När jag kommit in hörde jag att det knackade inifrån min garderob så jag "jaa.." och öppnade dörren. Där var städtanten, arg som ett bi.
"DU TRODDE ALLT ATT DU SKULLE BLI AV MED MIG GENOM ATT STÄNGA IN MIG!" vrålade hon när hon svingade ett stort järnföremål och skulle döda mig.

Då vaknade jag med ett hemskt ryck.

I'm a young roller

Jenny is husltling ovah here.. Nämen, vi lyssnar på Rock away och nu måste jag hämta mr Moll 

Argt

Idag började hyfsat, rätt trött men Hanna var på bussen så det var inte så tråkigt.. Sen var det Nk, data och matte, scheisse tycker jag. Sen var det hantverks och det tycker jag är bra.
Eftersom det är tisdag idag så frågade jag om jag kunde få gå en kvart tidigare, och det fick jag. Än så länge var alla nöjda och glada, särskilt jag. Men Emelie gick på toaletten och jag vart tvungen att vänta, så när vi väl sprungit ut ur skolan ser vi bussen köra iväg.
Där satt jag på busshållplatsen i regnet i min tunna jacka i en hel jävla halvtimme, kallt som fan.
Sen hjälpte det ju nte heller att jag var arg på Emelie, men eftersom jag är en väldigt snäll person så satt jag mest tyst och låtsades som att det regnade, vilket det ju gjorde också.
Med arget i halsen satt jag och lyssnade på musik tills bussen kom. När vi var i Avan  började chauffören spela nå skitful Rn'B jättehögt tills han såg att jag faktiskt var kvar i bussen, då sänkte han lite diskret och visslade en ful trudilutt. Väl här hemma så var det fiskpinnar, det är egentligen inte så äckligt ändå. Och så hade mamma gjort en mycket delikat kardemummasockerkaka.


Grått väder, regnkläder

Idag är det bara grått och trist, skulle gå på Myrorna men såklart så hade dom stängt.
Fast i och för sig så var det kanske bra. Jag vart inspirerad av Jonnas SQUASH-kruka
igår så jag ville också köpa gamla saker att ställa i mitt rum, men jag har nog varken
pengarna eller platsen för det. Nåväl, jag fick en mjukglass istället. Särskilt god var den
inte, jag kan gissa att det var för att den kostade 10 spänn, men skit samma...
En sak som dock är positiv är att jag lyckades charma till mig ett slingblonderings-kit
inne på ICA Maxi. Mys, mys..
Ska till Avan på möte om 80-årsjubileumet (som blir i sommar) senare idag. Ska köra
dit på min söta fjortisbil som för övrigt är riktigt dålig. De förra ägarna var inte så värst
varsamma med den, de tippade omkull den så ena blinkersen lossnade och så råkade
 de låsa in nycklarna i sittboxen så de var tvugna att klubba sönder den på sidan.
Och nu kanske ni undrar varför jag köpte den?
Jag köpte den för att den var billig och gick att köra med.
Nä, nu ska jag börja gå och leta reda på min regnjacka som jag kan behöva på hemvägen

Adjö

Brolle den glade

Jag är nu hos Jonna och vi har just sett körslaget.
Alla var dåliga om man bortser från Team Cans Livin' la vida loca (eller vad den nu hette) men en sak som vi alla i den Nordströmska TV-soffan inte trodde inträffade. Bam-bam-baaaam....!

BROLLE GICK VIDARE!!!

Nä, det trodde vi inte, verkligen inte! Och det trodde inte han heller vad vi kunde se, han vart så betagen att han hoppade på sin kör och bufflade på den.
Nu spelar Jonna på sin guitar och verkar anse att hon är värsta guitarheroinen...
Nä, jag tror inte det, hon är ganska så realistisk av sig om jag ska vara ärlig.
Nu gick hon och sket.

Häjdå

Gunga

Nu ska jag gå ut och gunga med Jonna

Slut pengar

Jag hade lovat mig själv att jag skulle vara lite återhållsam med mina pengar och inte köpa något som jag egentligen inte behövde.
Det sket sig om n nu inte hade listat ut det.

Jag klev på den tomma bussen ungefär 13.26 och så började en åka mot Luleå. I Avan hoppade någon lång typ på och började tala till mig. Eftersom jag inte hade något val eller något emot det så fortsatte jag konversationen ända till mitt resmål. Det visade sig att Ludde, Oskar och nån random skulle fara och gymma, men som man förstår så var inte det det jag skulle syssla med. Stina klev på vid deras hus och så väl inne i stan så fick jag stå och se ledsen ut utanför Gottskåpet tills jag såg en aningen förvirrad Jonna komma gående.
Hon deklarerade att hon hade nästan slagit Frida Grahn (Lulebasketspelare) medvetslös med bildörren.
Nåväl, vi gick på alla affärer vi kunde komma på bara för att Jonna inte skulle köpa något.
"Klokt" tänkte jag men tyvärr så lydde jag inte mitt eget råd utan köpte mig;

  • Tre ljuslyktor från Indiska, 25kr/st
  • En pingvintröja från BikBok, 119,50kr
  • en vit vårjacka från Vila, 200kr
  • En BABAFF-tröja från H&M herr, 98kr

Jag vet att gult inte är riktigt min färg, men eftersom det var en babaff på den så var jag ju tvungen att köpa den ^^
image15

image20


RSS 2.0