Sturklinten

Ja, då var alltså jag och Jenny i Storklinten och wentade skiing (dock inget grammatiskt rätt där inte). Vi träffade Lovisa och hennes familj som enda personerna vi kände. Eller jaa, Jenny träffade ju några kändisar.
men när vi skulle åka hem fck vi den stora äran att upptäcka att vi hade endast mindre än tio futtiga minuter på oss att ta oss till bussen som skulle köra hem en massa ungdomar + vi. Vi kom precis i tid och vi upptäckte därför att vi inte hade några sittplatser eftersom bussen var helt proppfull med diverse fjortisar och annat pack.
Busschaffisen som agerade snäll där sa när vi frågade ifall vi fick sitta på sätena som finns absut allra längst fram vi trappen, att det fick vi. Så sagt och gjort, vi satt längst fram och hade full uppsikt över vägen.
Jag kan säga att det är rätt skumpigt och svajigt att sitta längst fram.

Här bifogas en liten bild
image9


FOG 1201

Jaa, då sitter man här då och har FOG (digital formgivningskurs), inte för att jag gör någonting, jag vet ju inte vad jag ska göra.
Våran lärare är ju inte här, hon är en bit lustig.. vi får klara oss själva och så säger hon att i ska göra et vi höll på med, men VAD TUSAN höll vi på med då?!
Nää, det här var inte bra.
Vi, eller rättare sagt, jag och fyra andra gjorde matteprov idag. Jag trodde det skulle vara svårare men det var inte svårt alls. Eller kanske sista frågan var svår att besvara på ett tillfredsställande sätt, en jag gjorde så gott jag kunde.
Jag hatar dom här knapparna som dom har bajsatorerna har, de går knappt att trycka in dom, och ibland så verkar om trycka in sig själv.

Ska med Hannizz på Plannja idag, ska bli muy divertio, mi amigo. (Jag kände mig en bit spansk för en millisekund) Och det allra bästa är att det är lov om 5 timmar, tjohoo ^^
Dock finns där ett litet orosmoln, att vi har prov i Word på datan om en sisådär två timmar.

Men inget ska få förstöra mitt humör!

Såsom min helg kan summeras

Fredag
Det man kan läsa i mitt förra inlägg stämmer ju.
Dock bör det sägas att jag och Jonna drog till Dollar-Tore och köpte b-chips
 och godis.
Och sen kom hon Jenny då jag visslade åt henne, så då bakte vi en kladdekak och sen tvingade jag och Jonna Jenny att pyssla, vilket resulterade i tre kort som jag och Jonnizz hade gjort och inget som Jenny förstörde :P

Lördag
Klev upp klockan åtta för att hinna raka benen innan domarkursen, men då när jag väl klivit upp insåg jag att jag inte orkade så jag sket i det.
Jaja, vi var på domarkursen på luleå basketsentrum till klockan tolv cikus (vi hade då en random dude som höll i den istället för David Löfgren som hade dömt en match nån annanstans) sen skulle vi då äta på Miss Mac på Tuna.
Väl där så var nåt pojklag där och beställde mat innan oss så det tog typ en timme att få maten. När vi hade kekat klart så drog vi till Tunaskolan och skulle hålla till i hallen där, men den var låst och ingen fick upp den och vi fick inte tag på vaktis heller så vi tog helt enkelt vårart pick och pack och drog till Gamblestäd.
Där fanns ett lag som var en månad för tidiga så de hade ingen match så vi frågade om de inte kunde spela mot varann så vi fick praktisera lite domartyranni på dom, och det fick vi. Sen visade det sig att det skulle vara nå innebandy där så vi fick helt enkelt krypa upp på läktaren och iaktta domarna som dömde Höken-Gammelstadsmatchen. så var den domarkurs-dagen slut och middags- och kvällstiden tog vid.
Då fick man pizza utan skinka till middag, vilket var sorgligt eftersom jag ätit det till lunch också (dock med skinka den gången).
Sen vart det festtajm och pappa skjutsade mig och Hanna till Boden, där Tommy skulle firas.
I början var det en mycket dålig fest men efter ett tag då det droppade av några folk så vart det allt bättre. Men sen försvann Zanna så si kunde inte säga adjö då vi for :P

Söndag
Idag har vi spelat mot Stars 93.
Sven och nån random var domare och dom sög verkligen.
Stars vann med 3 ynka poäng. Hade inte Sven varit så förbannat trög så hade jag inte varit så sur :P


You'll go back to her..

Igår var det alltså valentindagen. Den som alla så förbannat längtat efter.
Därför är det lite tråkigt när man inte har någon, men dock är jag inte deppig. De flesta som jag känner är ju ändå singel.. Alla utom J.Bo, den lyxaren ;)
Nåväl, gårdagen sög även om vi slutade två. Var tvungen att plugga till Nk-provet ideg. Dock så kom jag på att jag skule göra produktbilder på de plaggen som jag ska ha med på modevisningen (KOM OCH TITTA (i maj) !!!!) så jag höll på med det ända tills skjutsen till träningen kom. SEN äntligen (om man nu kan säga äntligen om det) så kunde jag plugga till Nk-provet. då var jag trött som en uggla på dagen.
Sen kom denna dagen och jag väcktes brutalt då min Hunn skällde som en galning åt ingenting. Efter typ tjugo minuter kom pappa och väckte mig men klockan var 6, så det var inte rool.

Nu är jag våran Nk-lärares favoritelev också (vilket inte är SÅÅÅ himla kul), han säger allid att jag alltid kan allt så himla bra och så vidare, men jag tycker att allt som vi läser nu är samma sak som i högstadiet. Och eftersom vi hade Cattis så lärde vi oss allt ordentligt (p.g.a. hennes vilja att vi skulle klara av två veckors jobb på två veckor precis xP(det är ovanligt för lärre)) så jag kan det ju redan!
Vi hade då prov och vi skule sitta till kvart över två, min buss går då precis. Så när jag var klar (14.11) var det flera som frågade om de inte kunde få gå, de fick inte.. Jag frågade om jag kunde gå, och jaa.. Jag fick gå för han trodde att jag ändå hade klarat provet. Nedrans lärare!


MÅNdagens Outfit

nåväl lite sent men här kommer den!

 Allting från HM bortsett från halsbandet som är från glitter respektive min farmor ;)

Dagens Outfit

idag kom jonna och bad om hjälp med att fiska till skjortklänningen som jag gav henne i julklapp. den vart rätt så bra, ingen putiärm längre..
snart ska vi på Luleå Basket, hela laget och så Jonna. måste ila nu


Dagens outfit..

linnet och tröjan från hm, 49 resp 149 kr
bältet från lindex typ 10 spänn
kjolen har jag gjort själv

I say I don't know, what could that be?

Okej, det här får bli ett snabbblogginlägg..
Jag och Jonnan och Jennu ska till Lule å gå på stán. Jenny ska införskaffa torsdagens (eller om det nu var onsdagens..) cravings.. jag kan inte köpa något i princip för jag måste spara på mina pengar.

Jag tonade håret i torsdags, det vart rött, idag var det en mycket angenäm rödfärg, synd bara att kameran inte ville visa upp det på samma sätt som det faktiskt såg ut. Så jag satte upp det i nån slags hög hästsvans som står åt alla håll p.g.a mina vattenflätor som jag stoppade däri igår kväll då jag helst inte vill tvätta det utan schampo och balsam för färgat hår.
Jonnan hade dock en sån snäll kamera som reflekterade mn röda färg på ett förträffligt sätt, men själv har man en gammal Coolpix 4100 från julen 2005 (eller om det var julen 2004?)

Nåväl, här är en bild på min frajsör idag. 


I know you inside out and still you make me doubt..

Nu inser jag att jag tycker att jag har blivit en säreget tråkig person.
När jag läser AmyknäpptesadelgjordenpåKolansslitnabrunasadel
så inser jag att skolan har fått som dom vill.
Jag har blivit en sån där tragisk människa som inte har någon humor,
en sån där som kan säga något som gör att folk skrattar med en
och inte åt en.
det är som så det brukar vara nu..

Här är ett utdrag ur AmyknäpptesadelgjordenpåKolansslitnabrunasadel .


"     Men Helmet var spann nöjd, ty han hade aldrig kommit nia utan bara etta, tvåa och trea, vilket han fann mycket enerverande för att alla bara skulle pussa och krama och klappa honom, och Helmet var en mycket känslokall kuse. Men till slut kom TjingTjongCykelstång och gratulerade Amy med ett hjärtligt: Hetta!!!!! Vilket fick Amy på glatt humör. Sedan tog Mr Adams (eller MungoTom om man vill) och packade in alla 27 människorna inklusive sig själv och de 4 normala hästarna och hopphästen Helmet i sin nyinköpta linjebuss och körde till slottet där alla bodde. Sedan ringde han till varenda kotte han hade nummer till och ordnade en brakmiddag med tre stora rätter och en magnifik slalompåse med innehållet av en gott och blandat-påse, till alla inbegripna och en extra till honom själv, ty han var ett stort godisfan. Sedan skränade Amy:

-NUUU är det dass att gå och sova! Och så blev det alla gästerna lånade ett sovrum och Kolan och Helmet gick till kojs i stallets genomnya vrå. Sedan låg Amy vaken och pratade med Kolan om allt möjligt i varsin Walkie-talkie. Sedan hörde Kolan en duns, och det sa hon till Amy som genast tog på sig en igelkott och satte sedan iväg i ilsprång mot stallet där Kolan stod och var vettskrämd. Men Helmet stod där lugn som en galen kossa och sov sött på sitt öra.

- Lilla Kolan, viskade Amy som genom ett trollspö.

- Jag har nog hört en delfin på taket tror jag alldeles bestämt med minen hos någon som aldrig har varit på tivoli. Sedan helt utan förvarning utbrister Helmet i boxen bredvid:

-­ Har du aldrig hört hur det regnar lilla Kolahäst?! Och skrockade som en hel hop hästar, men det var ju inte så konstigt, för han var ju en häst. Amy blängde surt på Kolan och sa att Kolan var den larvigaste klohästen hon nånsin hade sett i alla sina regniga dar."

Även om det är lite barnsligt så är det dock skrivet med en sådan där
 odefinerbar ´typ, naivitet som jag hade innan.
Sen kom den där dumma Monica Dahlström och förstörde mitt sinne,
och efter henne kom Eva-Britt Breimer som inte kan tolerera ett uns av
ironi eller skämtsamhet i en text utan att ogilla den.
Och dessutom så får man inte skriva om vad man ill utan allt måste ske på hennes villkor.
Dumma tant.
Nä, nu är jag en tråkig person som skriver om tråkiga personer och
 använder aldrig ett sådant tokigt och roligt sätt att skriva på.
Nu menar jag inte att sättet jag har skrivit Amy-tycket är ett bra sätt att skriva på,
utan att det är mer.. jag som jag var förr.
Den personen som jag är på väg att bli är inte någon som jag gillar.

 Längtar tillbaka till den tiden.


Så sorgligt..

Nu lägger jag upp dagen outfit..
ursäkta mig modevärlden :P



Sunk om inte något..

Day One

Nu är jag ensam hemma och lyssnar på Carl Noréns ljuva stämma.. han är bamsesötast ^^

Is it hard to forget, forget that we ever met?
With your head in the sand, remember
From day one
I have wanted you
And now I feel so all alone
In the sun
And I'm haunted too
And now I feel so all alone

Nämen.. jag är jättesugen på att börja lägga upp Dagens Outfit men jag vet inte, känns som att jag härmas så hemskt.. även fast jättemånga andra också gör det..
Jag vet inte ens vad jag borde blogga om, herregud!
Jag vill inte blogga om mode för det är så många som gör det..
Och jag är ju inte direkt nån typ Gossip Girl-människa eller nåt x)
Nämen, det här är jättesvårt, kan vara lite tråkigt att läsa om mina förehavanden, de är som inte så spännande :P
Men ge gärna förslag.

Jonna åkte till Sofia för att se Alexander (dvs dregla över Colin Farrell) så nu ska jag skriva i novell..
Vilket inte är någon framgång.
Men på tal om att han Farrell så kom jag på att han och mr Winnerbäck är lite lika.
Jo, nu vet jag att Jenny suckar och säger "Neeeeeeh!" men titta


image2


Big plans

Ujuj, det här är inte bra, jag orde skriva min novell nu.
och det blir ingen match imorron så det är tråkigt.
och jag har chips men kan nte äta dom för mamma är hemma och jag vill inte bjuda bort dom xP nämen.. idag har ändå varit bra om än lite plågsam.. Vi slutade 11.10 (yay) så vi åt på skolis och sen gick jag på Åhléns och dom hade fina kuddar som dock kostade mer än jag kunde betala. Så jag gick till Hemtex (som för övrigt har 50% på allt i butiken i princip) och checkade kuddarna.. fina tyckte jag.. de kostade inte skjortan vilket var bra.. men då visste jag inte om jag skulle ha dom färgerna (korkad som jag var så kollade jag inte färgerna på det jag snart kommer till, först). Sedan wentade jag mot mitt huvudmål, Ohlssons Tyger och stuvar. Väl därinne så såg jag mig om efter en slags skirt och luftigt gardintyg, även kallat organza (stavningen är jag dock inte hundra på). Som tur var fanns där rött, blekrosa, lila och grönt. Jag tänkte och gick vidare mot en hylla där allt var på 50% (jag är ju ekonomisk) där hittade jag en lite tjockare organzaliknande tygrulle fylld med chockrosa och glansigt tyg. Glad som jag vart så börade jag plocka på mig en av alla tygrullar. köpte tre meter av allt utom det gröna, av vilket det bara fanns 85 cm. efter att jag använt mitt überrabattkort som mode & design-elever får kostade hela baletten 493 svenska riksdaler.
jag vart då lite ledsen eftersom jag då inte har alltför mycket deg kvar.

Jo, och nu undrar ng alla varför jag köpte så nedrans mycket tyg.. och det är för att jag ska göra om i mitt rum har jag bestämt. Det ska bli lite indisk känsla så jag ska hänga upp tyget som nån slags gardin på väggen


image2

RSS 2.0