Någon annan som är väldigt sugen på BBD?

Imorron är det lördag vilket innebär att det är andra dagen på BBD (För er som inte förstår så är det förkortningen för BasketBollens Dagar) och våran första match. Den är mot Kalix och börjar klockan 18. Lite sent för att vara en första match med tanke på att det har spelats matcher ikväll också. Men det ska nog lösa sig ska ni se.
Men för att ta vara på rolig icke-matchtid så ska vi åka in innan tolv för att se på basket tils vi stupar.
Eller inte riktigt, men nästan. Det ska bli roligt i alla fall.
Sååå... Nu börjar det vara dags för mig att gå och hänga tvätt innan jag lägger mig för att dra några sömnens andetag till imororn...
So long, suckers!


Födelsedag

I morse vaknade jag av att mamma och Jullan kom instormande i mitt rum, skrålande på den gamla visan "Ja, må hon leva" med morgonraspiga röster.
I min famn kastade dom tre paket.
Det första var från farmor och farfar och innehöll en hel 500-peng som kommer att sparas.
Det andra hade som innanmäte ett vändbart, blåvitt träningslinne från Spalding.
Det sista och det minsta var bara från mamma och innehöll en svart och fin liten ask och innuti den fanns ännu en svart ask och innuti DEN fanns en söt liten silverring från golden lady prydd med söta hjärtan.
Senare på dagen kom mormor och gav mig en likadan peng som jag fått av farmor och farfar.

Jenny dök upp på min tröskel igår kväll och sa grattis och räckte mig en påse proppfull med peelingboll, duschcréme, ansiktsmask och choklad. Men där är det inte slut, ty hon hade varit en så bra kompis att hon till och med hade pysslat ihop ett kort (Jenny hatar att pyssla, reds. anm.).
På kortet fanns några blommor, en pingvin, något bi, ett par ballonger och en jävla stork. Plus att hon hade skrivit en liten dikt innuti som var vädigt fin men den ska jag inte citera.

Senare under dagen så hade en del glömt bort att det var min födelsedag.
Men vad gör det om hundra år när allting kommer kring?


Presentöppnarhimlen

Det var en rolig kväll igår kväll.
Jonna, Lina, Hanna, Ludde och Oscar kom och åt middag och spelade spel hela kvällen.
Jag och Hanna vann i Pictionary med pytteliten marginal, Lina och Jonna var hack i häl.
Efter att Lina och Hanna åkt hem spelade vi resterande Trivial Pursuit i lag. Pinsamt nog vann inte jag och Jonna, haha.
När Oscar och Ludde hade vunnit vart jag arg och skickade hem dom... Nä, så illa är det inte, utan de åkte hem av egen vilja och för att klockan var sent.
Så fick jag ju förstås presenter också (vilket var väldigt roligt, hehe)...
Av Lina fick jag en växt gjord av en honungsmelon, 17 st tandpetare och 17 st godisjordgubbar och som jord hade den kinapuffar tror jag bestämt. Väldigt fiffigt. Av henne fick jag dessutom en fin choklad-gingerbread-man från Shrek som hon hade gjort själv, inslagen i en liten pappbox. Plus ett fint kort som hon hade pysslat ihop helt själv det med.
Av Jonna fick jag en jättefin mörkgrå T-shirt med rosa tryck i form av höghus, en bergsprängare och en katt plus ett par jättefina örhängen i svartlackad metall (dom kommer användas flitigt kan jag säga).
Av Oscar fick jag Burnout 2: Point of Impact (jag är nöjd, nöjd, nöjd) även fast jag hade sagt åt honom att han inte fick köpa nåt dyrt. Sen vet jag inte om det var av honom eller Ludde jag fick en lustig liten vattenflaska som var röd och prydd med texten "VIKTORIA" men den var åtminstone lustig.
Av Hanna fick jag ingenting men hon bedyrade att jag kulle få något någon gång, så vi får se vad det blir hehe.

Nåväl, tack så mycket för presenterna och en trevlig afton.
Vickan.

Förkylning och kalasiskt

Host, host, host!
Det är så det låter just nu ty min förkylning verkar ha fått en uppsving för igår då jag och Lisa satt ute med Amanda och försökte få stackarn att andas normalt igen.
Hon fick andningsproblem på träningen så vi gick ut och la henne på en bänk och hoppades på att hon skulle sluta. Tur att hennes föräldrar är läkare och de kom och hämtade henne sen.

Annars så lever jag rätt stillsamt, inget särskilt händer om man bortser från imorron.
Då ska jag bjuda på födelsedagsmiddag men oturligt nog så kan några inte komma (vi gillar inte Aldrin, hint, hint) vilket jag finner väldigt tråkigt.
Nåväl, det börjar nog vara dags att avrunda så...
Over and out

RSS 2.0