Ingen som vill köpa kakor?

Jag säljer supersmaskiga kakor för min klass
KÖP! KÖP! KÖP!
Men smakar det så kostar det... 50 spänn per burk..

Long time no see

Tja.. Jag vet att ni alla har saknat mina fenomenala blogginlägg medans jag har varit borta. Eller snarare medans jag har varit i stugan och lallat på och fiskifiskat. Jag har kommit på att om man hälsarvarje nyuppdragen fisk med "Jäkla fisk!" så får man genast en ny på kroken då man har sänkt ner den.

Nåväl, men det här inlägget ska faktiskt inte handla om mina fiskeskillz utan om att jag ska åka till Luleå med mina vänner långhåringarna (Jonnan och Jennyt) och köpa lite stuff.
Jag ska köpa mig en bit siden och sy kuddfodral eftersom jag äntligen har börjat med att verkställa min idé om ett vackert sovrum (se bilden nedan). Så nu ska jag gå

Au revoir


Nu är det dags för mig att axla manteln

Jaa, som sagt, nu är det hög tid för mig att plocka upp den gamla manteln och kasta dess tyngd över mina späda axlar.
Känna den patriotiska och högtidliga känslan som den evigt glänsande manteln frambringar hos varje person som låter den glida majestätiskt upp på axlarna.
Många har redan låtit den falla coh falla, men jag skall ta den och slänga den över min axel och stolt vandra ut i tåg.

Fast.. vilken mantel?
Den som värmer vid kyla?
Den som flyter vid drunkningsolyckor?
Den som Harry Potter tappade när han flög över Sverige på semester?
Nää, det finns ingen mantel, det här var bara ett idiotiskt blogginlägg.

DM!

Igår så spelade vi våran absolut sista seriematch för i år. Det var mot Gammelstad.
Jag tänkte ju att det skulle bli en lätt match men att dom helt plötsligt skulle ha blivit bamsebra.. Men det hade dom inte, haha! Så vi vann med 80-34, rätt bra faktiskt.
Och eftersom det var en kvalmatch till DM så vart ju alla glada, och sen släppte Hanna bomben... Brooklyn förlorade mot gladan i kvalet, så det blir Övertorneå, vi, Gladan och mest troligt Råneå.

tjohoo

Nu är det FOG igen...

Det här är trist.

Jag råkade skära mig i benet igår när jag skulle ta bort håret på det, och nu har jag ett fint plåster med dinosaurier på. Det är fint.

Nåväl, jag och Jonna bakade muffins igår och vi kanske inte har någon Nk idag så jag kanske kan åka hem tidigt, vilket innebär att Jonna kommer och ska keka muffins.

Så nöjd

HAHAHAHAHA! jag måste inleda detta inlägget med att skratta, riktigt mycket och gott.
Vråken fick verkligen storstryk, haha! Vi vann med 80-49, alltså 31 poäng, haha!
Det var en tjej där, nr 8, som inte spelade särskilt sjysst. Hon gjorde storful-fouler och slog bollen ur händerna på mig efter avblåsning, synd bara att hon inte fick en teknisk foul för det..
Johanna spelade mycket bra och vi hade inte vunnit så stort om det inte varit för hennes otroliga skytte idag, så henne ska vi hylla. Det här var även första matchen någonsin vi vinner mot Vråken så det känns så nedrans skönt också.

Nåväl, nu ska jag nog försöka få kontakt med Jenny eller Jonna..
ciao!

Lördag

Idag är det lördag och mitt hår är bajs, fast det syns ju inte eftersom jag har det uppsatt i matchsvans x)
Jamen idag ska vi spela mot Vråken, och idag åker dom på storstryk måste jag bara säga. Vi FÅR helt enkelt inte förlora mot dom den här gången. Jag har just kollat hur det ska gå i serien, vi måste vinna resten av våra matcher (vråken, gammelstad och gladan) och den mot vråken måste vi vinna med minst tio poäng. Vråken måste förlora minst en match (och dom ska spela mot råneå, gammelstad och kalix, så de lär ju förlora minst en) för att vi ska kunna gå om dom i serien och sluta som femma.

Skola

Idag är det fredag, och det är ju bra i sig, men att det är så fint väder och att vi bara har gått i skolan i tre dagar gör ju inte saken sämre.
Nåväl, vi har just haft data (DAA 1201) och gått igenom Excel.. Mycket tråkigt. Men det är ändå mer spännande än Word, hehe. Men vi slutar om 1h och 35min, ohc jag har ont i huvudet. Jag får alltid ont i huvudet på fredagar eftersom vi har den sämsta datasalen (på solsidan) men nu ska jag visst gå och hämta mina Nk-böcker, så ciao..

Best Buy

Idag var jag och Jonna som sagt på stan...
Jag köpte som sagt min mascara och Jonna köpte sig en mysmjukiströja i plysch. Den var grön och mysig, hon skulle ha den på dansen ikväll..
Det vart rätt trist att gå på stan så vi åkte hem med Jonnas pappa och mamma.
Jag hittade en finfin tröja på H&M, men den såg dock inget bra ut på mig eftersom jag har rätt breda axlar. Att ha breda axlar stör inte i sig, men att alla kläder är sydda så de har minst en cm för korta axlar (för mig alltså) kan vara en bit störande.. (därför köper man tröjor med raglanärm)
Jag ska sy värsta coola sportinspirerade tröjan på skolan eftersom vi arbetar med trikå just nu. Den ska vara svart med ett par intressanta skärningar fram och bak och så ska den ha mycket vidd i sidan så att den ska rynkas ihop i mitten. där sitter även en gul (eller rosa) mudd och håller in tröjan så den sitter slimmat. Bakom mudden gömmer sig en ficka, tröjan slutar inte vid mudden utan fortsätter en 20cm.. och så har den korta raglanärmar som slutar ovanför armbågarna och så har den även en huva.

aah..

Idag är det så otroligt fint väder, jag går nog på en liten promenad innan jag åker till luleå :P

Sista dagen

Det känns som alltid lite deprimerande att det tyvärr har blivit sista dagen på lovet. Det är den dagen å man måste ta si g i kragen och förbanna sig över att man inte har gjort det som man borde (i skolväg alltså) ha gjort i början bara för att ha lovet fritt...
Nåja, jag sitter i alla fall här och försöker mig på att göra min dumma Nk/Sv-rapport som inte är rolig alls.
MEN det finns dock en liten ljuspunkt, jag och J.Bage ska åka til norrbottens huvudstad (luleå) och krulla till mig ett stycke Mastrpiece Max-mascara från H&M (som för övrigt råkar ha värsta pangpriserna på mascaror från Max Factor).
Det hade ju som varit kul att kunna klämma in ett besök på Plannjamatchen ikväll, men den önskan grusas p.g.a. jag inte har någon att gå med OCH att jag måste skriva lite ännu mer på rapporten. Man hade ju kunnat åka till avan och skotträna lite just nu, men det blir inte.
Det är så ledsamt att jag inte har mycket pengar kvar nu :'(

adjö

Söndag

Spelade match mot Bergviken, jag skulle tydlige ha gjort en bra match, dock tyckte jag inte det själv. Men hela laget spelade ändå bra om man bortser från de missade skotten och passen :P

Massor med S

(dock inte Sandra)

Först Sportlov, sen Storklinten..
Ja, i onsdags var det Skoterdag med Janne och Johnny (även kända som Jenny och Jonna B). Vi körde då till Bokvistsstugan (som för övrigt fröken Bokvist inte kände vägen till) och väl där så åt vi en nyttig lunchfika bestående av ostmackor och grillat kött och korv. Det var som en välsignelse för mig eftersom vi inte hade någon vettig frukost hemma så jag hade bara ätit en banan och fyra lakritsnappar. Hehe.
Nåja, vår kära J.Bage hade bakat ett par ljuvliga kakor (http://www.pixbox.se/alb_show_id723403_page0.html) som lät oss väl smaka. Jenny hade också bakat lite, hon hade gjort kladdkaka som inte riktigt hade så hög kladdfaktor... men de dög ;)
Jaja, sen åkte vi hem.
På torsdag morgon drog jag, jullan, pappa och Jonnan till stugan och fröjdades i bilen med att leka Geografiska platser, djursvansar och sångleken. Vi sket för en gångs skull i disneyleken. Nåväl, Vi stannade ju förstås på Statoil i Arvidsjaur och köpte french hotdog, sen kom vi fram och där huserade vi gott ett tag. Senare på kvällen körde vi upp spåret till Mulljaure(uttalas Mulljaor).
På fredag åkte vi till Mulljaure för att fiska abborre, i vanliga fall får man typ 15st/person men det var bara jag som fick en enda ynka liten fisk. Den gav jag till Molle (som också var med) och han fann den mycket underhållande.
På lördagen så städade vi och satte upp lite björkruskor så att man skulle hitta skoterspåret ner till stugan från vägen, och sen åkte vi hem.
Vi köpte french hotdog på Statoil i Arvidsjaur på hemvägen också.

RSS 2.0