Mackor med pastej...

Nu har inte jag idats skriva något här på ett tag, men det vet jag inte ifall ni som läser bryr er... Men i alla fall.
Nu är jag hos Jonna (kung och SQUASH-odlare) och hon sitter och spelar upp sina låtar på sin mobil. Vi har inte så roligt men det kan också bero på att vi käkade upp en hel chipspåse under vårat Alfapetbattle, som jag för övrigt torskade stort i.
Vissa ungdomar åker ut och super eller har allmänt roligt på Boden Alive (hur man nu kan ha roligt i Boden, men i alla fall) men jag och Jonna är ju som nå tanter så vi sitter hellre hemma och tittar på penséerna och spelar Alfapet. Eller som för två somrar sedan, virkar mormorsrutor. 
Har suttit i caféet hela dagen idag innan Jonna bröt ihop och ringde mig och sa att hon skulle komma och plantera blommor med mig och baka en kladdkaka till imorron för att sedan ska dra mig hem till henne och Alfapetet.
Imorron är det åter till Avan och sälja fika och då kanske squashodlaren kommer och fikar lite snask.

Jonna har fyra ryggsäckar, en för kameran, en för datorn, en för jobbet och den sista som hon har flyttat är för midsommarfirandet som egentligen inte är hennes egen. Jag tyckte att det var en bit lustigt.

Ifall ni vill komma och betrakta mina penséer så får ni väl komma och göra det men de har inte börjat blomma än, dåligt nog. Nåväl, de blir nog fina i sinom tid. Men nu tror jag att det bölrjar vara dags att avsluta.

Slut.

Sardin, sa Jonna

Idag har jag rensat ogräs så det bara sjöng om det.
Jag hade sand överallt efteråt, till och med i trosorna, haha!
Men sen blev jag nöjd då jag ficksluta två och att jag inte behöver jobba imorron.
Jag skiter dock i att jag knappt kommer få några pengar, jag kan mycket väl vara sparsam om jag vill.

Efter jobbet åkte jag mot Avan för att chilla lite på caféet innan jag skulle åka hem och vara med Jonna men när jag körde tyckte jag att moppen lät lustigt så jag körde inte fort.
Sen lät det "Kaching!" och jag förstod att något litet och metalligt hade trillat av.
Illa till mods brummade jag vidare och försökte stänga ute ljudet.
I Avan fanns det käk.
Och Ludde är frisk om än lite medfaren och han och Oskar skrattade åt att bulten som håller i avgasröret hade lossnat. Det enda som, var bra med det var att nu behöver jag inte leta efter vad det var som hade losnat.

Trallala, la lalla la lallalaaa...

Idag var det lättiplättlätt på jobbet.. Eller egentligen så ljuger jag nu, men det var inte så jobbigt, bara långtråkigt. Jag och Alexander rensade halva växthuset från ogräs på marken. Och det kan jag berätta, är inte roligt.
Han är en lustig prick den där. Ganska jobbig om jag ska vara ärlig, ställer mycket dumma frågor och pratar hela tiden nästan. Jag blir irriterad och är otrevlig vilket inte gör saken bättre.

Nåväl, en rolig sak nu.
Om vi rensar resten av växthuset i morgon så får jag vara ledig på fredag vilket skulle kunna resultera i en mycket skön och slapp dag.

Och en tråkig sak.
Jonna ringde och ville att jag skulle åka till Boden med henne, och det sa jag att jag ville. Men sen säger Jenny (den realistiske glädjedödaren) att vi har träning ikväll. Så jag fick helt enkelt ta telefonen och knappra in numret coh säga att det var tråkigt och att vi får träffas imorron istället.


Äsch...

Just nu är mitt humör inte på topp kan jag berätta.
har just räknat ut att jag kommer att få max 3625kr då jag har jobba klart och av dom ska pappa ha 1250 plus lite till p.g.a. den stundande Stockholmsresan.
Hela familjen ska åka till Stockholm nu på måndag för att hälsa på min moster och hennes familj och förhoppningsvis kommer jag att kunna shoppa lite roliga saker.

Nåväl, åter till mitt dåliga humör.
Jag har dåligt samvete över en del grejer som jag inte kommer att berätta här. Jag hatar att ha dåligt samvete (men vem gör inte det?) för det bara tynger ner en och får en att känna sig som en mycket elak, självisk och hänsynslös person.
Dessutom känns det som att jag kan vara värd att kallas svikare.

Fast en sak som är lite mindre tråkig är att jag ska åka till Hanna om ett tag, så jag ska börja dra mig.
Glöm min patetiska miserabelhet.

Sista och enda dagen

Idag var rätt tråkig men ändå inte totalt meningslös, jag fick ju trots allt sluta klockan tre.
Jag fick rensa petunior hela dagen och medan jag gjorde det kom jag underfund med att jag hatar dom något så infernaliskt.
Dom är klibbiga och går av hela tiden och dom bladen man ska ta lös vägrar släppa och dessutom luktar dom svett.

Nåväl, jag åkte till Avan (oväntat?) efter jobbet för att hänga med Jenny, Jonna och Lina. Men så vart det inte för dom såg bara på One Tree Hill på linas dator, och det gillar jag inte. Så jag satte mig och svamlade med Ludde och Oskar på podiet i soffan istället.
Eftersom ingen av de arbetande tjejerna ville städa toaletten så dom sa att Ludde och Oskar skulle få varsin kaka om de gjorde det istället, och det gjorde dom. Ovanligt lättövertalade och toffliga typer de där...

Och vad ska ske imorgon? Jaa, det är det ingen som vet. Det enda som är bestämt är att jag ska träffa Jonna och åka till Sporn. Nä, nu får hon ta och ringa!

Veckan hitintills

Jag var lite lur om att mötet inte skulle vara sju utan åtta. Fast eftersom jag hade skrivit ner tiden 19.00 på min fusklapp så antog jag att det också skulle vara så. Men som det bar sig så kom inte Esa förrän klockan 20, och kom det någon annan som skulle vara där?
Nej.
Det vart inte mycket till möte, Esa stod bara på sidan om och tittade när jag och Hanna sköt på korgen och meddelade att han skulle ringa Movits!-snubben nästa vecka. Sen gick han så vi ringde Oskar och Ludde och sa att dom skulle komma och spela. Oskar sa att han var med en kompis men att dom kanske skulle komma i alla fall. Och Ludde svarade inte men han kom dragande på Jonas i alla fall.
Vi spelade ett tag tills Ludde oturligt nog stoppade in sin fot precis under min så det lät knak och vi vart tvugna att avbryta.

 <- Det fanns ingen linda så den vart svullen och fin... inte

Kunde inte gå på morgonen så mamma ringde till Fagernäs så jag stannade hemma.
Åkte med kryckorna i högsta hugg til caféet och var där ganska länge till min mammas stora arg, och på eftermiddagen kom Hanna som jag märkte med en finfin låtsastatuering.
Tanken var att skriva Tony, men den tanken vart grusad när jag hade kladdat dit TOI.

Så det fick bli TOALETT
.

Idag stannade jag också hemma, mest för att jag hatar mitt jobb och dels för att det fortfarande gör ont i foten. Men eftersom jag behöver lite pengar så ska jag åka dit imorron och jobba, vilket jag inte ser fram emot.


Café hela dagen lång

Var hos tandfen idag och fick hålet igenproppat med nå skumt grejs.
Sen åkte jag till Avan och hängde på caféet hela dagen tills det började regna och just precis då var vi tvugna att åka hem. Så blött blev det.

Men nu ska jag vänta på att bajsmötet i Avan ska börja, så jag går nu.

Tomma tänder och att vara ledig

Igår hände en tråkig grej. Jag har ju som sagt rotfyllt (plockat ut alla nerver) min ena framtand då jag slog in den under en basketmatch för ett och ett halvt år sedan, och nu äntligen skulle jag få bleka den (än så länge är det inte tråkigt). Så förra torsdagen gick jag till tandläkaren som tog bort "cementen" och stoppade dit nåt random som jag gissar skulle sitta där till måndag nästa vecka bara provisoriskt.
Nåväl, jag kände redan då att den där massan var ganska porös för det lossnade lite av den ganska omgående och igår lossnade den helt och hållet. Så nu sitter jag med en ihålig tand med världens äckligaste hål i.
Som tur är ska jag till tandis nu klockan tio och fylla igen det igen, men jag är mäkta arg på min tandläkare just nu.

Dock så är inte tandläkarbesöket dagens höjdpunkt, nä det är att min handledare ringde i morse och sa att jag fick vara ledig ty det är så kasst väder idag och jag skulle ändå bara ha varit ute och jobbat idag, så jag är störtnöjd.
Jag tror att efter att jag kommer tillbaka från Boden ska jag åka till Avan och hänga lite med Isa och Amanda i caféet eftersom jag tror att det kan bli brist på vanliga cafébesökare idag.


Fina fisken-väder och annat tjafs

Idag bräker solen som ett lamm på grönbete.
Eller så inte, för det låter ju ingenting om solsken. På tal om solsken, är det ett abstrakt eller ett konkret substantiv? Jag menar man ser och känner värmen från solskenet ju, men man kan inte ta på det.
Ja, för mig är det en gåta.
Nåväl, jag ska snart åka till Storheden och köpa diverse saker som behövs till caféet.
Vi (laget) ska nämligen ha caféet i Avan de närmaste tre veckorna och jag är satt på att köpa in de sakerna som behövs.

Jag måste säga att jag ändå gillar att ha saker att göra, då känner man sig aldrig sysslolös coh essutom så kan man skylla på att man har så mycket att göra när mamma och pappa ber en att hjälpa till att exempelvis städa ute på gården, hehe.
Nä, men nu ska jag åka till Storheden och efter det kanske det blir att springa lite i mina nya skor.


Kasst

Jag har visst varit alldeles kass på att skriva något i den här bloggen under den här veckan, och det får jag väl be om ursäkt för. Jag har helt enkelt inte idats, för mycket att göra helt enkelt.
Jag har ju börjat sommarjobba på Fagernäs Trädgård, det är inte så roligt och man får kasst betalt.
Jag har rensat cirka hälften av alla växter som finns på det där jäkla stället! Eller nu överdiver jag, men jag har rensat sjukt mycket blommor, jag får inte göra något annat. Och alla frågar efter hänglobelia och vart dom har begonior och dahlior och ifall tomaterna är odlade i Sverige eller någon annanstans och om jag kunde berätta vilka blommor dom ska sätta i en urna på balkongen som har morgonsol bara. Som att jag vet det?!
Okej, jag kanske vet var hänglobelia och dahliorna finns för dom har jag ju trots allt rensat.
Men ingen vill prata med mig, och jag kan inte föra ett normalt samtal med någon som jag inte känner längre har jag märkt. Om någon säger ngot till mig kan jag bara vara "Aaa" och sen kommer jag inte på något att säga som skulle passa in där. Så jag är tyst som en tråkig person som inte vill prata med någon annan utan som bara vill vara till besvär.
Jag lovar min handledare inte gillar mig för jag vet aldrig vad jag ska göra om han säger något så jag får känna mig som en idiot. Och han säger allt bara snabbt och i förbifarten så jag fattar aldrig och så tror jag han tycker att jag är trög.
Dessutom låter han precis som Gandalf i Sagan om de bannlysta.
Men att prata om mitt kassa jobb är trist, så ska jag sluta med det och ge en snabb resumé av min vecka.

Måndag: Jobbade hela dagen. På kvällen var det ett litet möte om caféet i Avan som vi ska ha hand om i sommar. Sen tror jag att jag var med Jenny och såg fotboll.

Tisdag: Jobbade. For till Avan med Jenny och spelade basket med Hanna, Ludde, Oskar och Jonas. Sen kom Joel och hans lillebror och en massa andra små killar och helt plötsligt hade Ludde bestämt att vi skulle spela mot dom.
Jag tror att det var rätt jämnt poängmässigt, men kan hända att vi förlorade i stilmatchen. Joel drog den fulaste finten i ett för mig svagt ögonblick, så jag gick på den hur lätt som helst och vart utskrattad av samtliga.

Onsdag: Jobbade. Träning i Avan. Ludde, Oskar och Jonas dyker oväntat upp och påstår att vi ska spela mot dom. Vi gör det i cirka tio minuter efter träningen innan allt havererar och vi börjar bege oss hem.

Torsdag: Jobbade. Fick tolv stycken penséer av Bernt (min handledare) som var söta (jag hade valt dom själv).
Sen bjöd jag Jonna och Jenny på mammas rabarberkakapaj med vaniljsås, vilket dom gillade, och sen spelade vi Guitar Hero. Jag måste erkänna att jag känner att de en vacker dag kommer vara bättre än mig.

Fredag: Jobbade. Hela dagen fick jag rensa blommor, vilket i och för sig inte är så konstigt, men jag cuttade mig på fingrarna på alla plastkrukorna så när jag sen skulle rensa tomatplantorna så sved det så jag trodde jag skulle kola vippen. Det som var riktigt bra med den här dagen var att jag fick sluta en timma tidigare så jag hann köpa mig en bit choklad och bestämde att Hanna, Ludde och Oskar skulle komma till Jenny och så skulle det bli Singstar/Guitar Hero-kväll för hela slanten men sen när Hanna kom visade det sig att Hanna, den väna flickan, hade glömt ta med blutten som man måste ha för att kunna spela (den man stoppar in i själva konsolen) med en sladdlös gitarr, så vi fick köra bara Singstar. Som väntat vann Jenny, men eftersom hon inte var alltför stabil igår kunde hon inte sluta skratta när Ludde psykade henne, så jag vann också någon gång.
Sen hoppade vi på min studsmatta som mot förmodan inte gick sönder innan vi knatade iväg på en promenad.
Sen tjatade Hanna till sig att få spela anden i glaset, så sagt och gjort. Vi spelade men vi fick inga svar så det var lika bra att skita i det.
Till slut var alla så trötta att vi började leka geografiska platser-leken, vilken jag mest troligt hade vunnit. Hanna kanske kunde ha vunnit hon med, men så länge ides vi inte köra.
När alla platser verkade vara tagna körde vi samma lek fast med musik och film som tema. Eftersom att timvisaren passerade ett så var åtminstone jag väldigt mosig i hjärnan så jag började tänka på geografiska platser utblandat med musik och film.
Men efter en död spindel och en hel del svammel vart det slutligen dags att gå hem. Jag hoppas att Jennys familj inte vart alltför störda av att vi var där, vi gick ju trots allt hem klockan två.

Lördag: Klev upp halv nio för att åka till Luleå med Hanna och Jenny. Hade tid hos optikern klockan tio så halv tio-bussen skulle funka utmärkt tänkte jag. Var på busshållplatsen 9.24 och bussen skulle ju inte gå förrän 9.27.
Trodde jag. Jenny arrivade och vi väntade på bussen som aldrig ville komma, då plötsligt fick jag ett förvånat sms av Hanna där hon berättade att hon satt på bussen och inte vi.
Efterosm vi inget annat kunde göra så åkte vi hem till mig och tvingade min mamma att köra oss dit i den högsta racerfart hon kunde uppbåda med den skruttiga volvon som hon får köra med.
Hanna satt utanför Specsavers och jag rusade in dit. Optikern var lustig, hantrodde nog att han hade humor, men så rolig var han inte. Sen gick vi på många affärer och jag provade ut ett par löparskor för ett och fem. De var visst allra bäst för mitt löpsteg men pappa var arg för priset.
Jag har sett hur jag springer, och det är inte fint. Inte alls. Jag hatar det, men som tur är så ser jag ju inte mig själv när jag själv springer.
På H&M upptäckte Hanna den söta klänningen som var orange och blå som jag misstänkte att hon sulle älska så den var hon tvungen att lägga undan. Jag köpte en mörkblå cardigan och ett svart linne som jag inte ids lägga upp någon bild på, och Jenny köpte sig en blå T-shirt.
När jag kom hem vände jag farmor och farfars potatisland och satte potatis åt dom. Sen planterade jag penséerna som jag fick från jobbet i fina krukor och jag ska ha dom på caféet senare, och jag planterade även mina nya pelargoner.  Så nu har jag fyra pelargoner, en prydnadspalm, två gräsväxter, en våreld och en annan bladväxt i fönstret, plus då en lampa och fyra ljuslyktor och två kitchiga porslinskaniner.
Middagen fick jag hos farmor och farfar, de bjöd på grilat kött och potatisgratäng. Och när klockan närmade sig halv sex började jag dra mig mot Gymnastiken för att leta rätt på Jonna som inte ville svara i telefonen. Men på Gymnastiken var hon inte, hon var hemma. Men vi åkte tillbaka och såg Sverige-Spanien på storbilds-TV:n på Gymnastiken.
Det var mycket snopet när Spanien sköt in det sista målet.
Efter förlusten åkte vi hit och såg Starsky & Hutch för andra gången.

Det är vad som har hänt under veckan, förlåt bara att det vart så långt.

Jag är the Toalettmonster

Jag har givit min far hans present ty det är hans födelsedag idag. Han vart nöjd.
Fast sen vart jag satt på toalettjänst, jag har dammsugit och skurat golvet, rengjort toaletten, handfatet, bänken och alla skåp och skrymslen. Och jag kan tala om att jag använde rikligt med diskmedel då jag skulle tvätta mina händer efteråt.
Så idag kommer det hit folk och vi måste fika en massa, vilket kanske inte kommer gå så bra för min del, men sak samma. Det är fortfarande inte någon inne på msn som jag kan prata med. och det sög.

Så dött det kan vara

Det här är ju helt kasst.
Ingen är kontaktbar.
Jag ser Le Parkour-videor.
Sorgligt nog.

Jag heter Kaj, och jag är en huuuusvagn!

Åkte som sagt till Avan igår. Det har som blivit lite mycket sånt på sistone, men det gör ingenting.

Han BB var inte så lycklig på oss så han sa att alla skulle sova men dom kunde inte det när vi var ute, och klockan var bara tio. Han sa att enligt reglerna så fick man inte vara på anläggningar efter 22 så han skickade oss till hockeyplan.
Som att det inte är en anläggning?!
Nåväl, vi fick nöja oss med hockeyplan fast inga korgar fanns uppställda.

Idag skulle vi städa hockeyplan och det tog sin tid. Särskilt jobbigt var det inte men smutsig vart man.
Som tack för hjälpen fick alla hamburgare och dricka och kaka. Lite underligt tyckte jag dock att det var när Ludde kom och stoltserade med en hamburgare med ketchup, lök och en chokladkaka på.
Nåväl, vi spelade 93-killarna mot mig, Jenny, Lisa, Ludde och Oskar (som dök upp helt plötsligt och käkade en burgare)
och oväntat nog så kan det ha varit ganka jämnt där ett tag. Men allt eftersom tappade vi mer och mer och jag började må mer och mer dåligt. Till slut ringde jag min mor och sa att hon fick hämta mig och så for alla andra (typ) hem.
Jag fattar inte vad det har blivit med mig, så fort jag äter någonting på eftermiddagen börjar jag må helt illa och får ont i magen. Jag fattar inte vad det är!

Nu har jag inget att göra för Jonna var sjuk och skulle sätta upp en fontän i trädgården och Jenny var inte hemma och Hanna är på tivoli hela kvällen lång, så jag får typ städa eller något annat roligt.


Ganska så nöjt faktiskt

Jag är en sådan person som säger fula saker för att jag tycker att dom är just fula.

Igår var det ganska chill ty Hanna och Jenny var här och provade mina ps2-spel som jag inte vill ha. Med tanke på att varken jag eller Jenny vågade spela Resident Evil 4 så var det ganska fult när vi ändå försökte.
Både jag och Jenny satt och skrek när hon skulle döda de första två zombiesarna. Men jag tror ändå att Jenny var lite mer rädd eftersom hon inte ens tittade på TV:n. Hanna bara skrattade.
Sen vart det bestämt att vi skulle he oss iväg till Avan för att spela basket mot Ludde, Oskar och Jonas, men det tog en hiskeligt lång tid att få tag på Jennys moppe då Jent hade den. Til slut sket vi i att vänta något mer på att han skulle komma tillbaka så vi började åka mot Avan och då plötsligt!
Då ser vi Jens åka på moppen vi väntat oss fördärvade på så vi jagar honom, och oj vilken dramatisk moppejakt det vart! Hanna tutade nonstop men Jens struntade i det och brassade på för fulla muggar och höll nästan på att välta på slutet. Inte förrän vi var hemma hos Jens och Jenny kunde vi hejda honom och beslagta moppen.
Till Avan kom vi helskinnade om än 45 minuter sena och speade lite fotboll eftersom de hade förstört den enda resonabla korgen som fanns. Sen hoppade vi upp på skoltaket, vilket var onaturligt mysigt för att vara ett tak, innan vi gick hem till Ludde där han och Oskar spelade nåt skitfult spel och Jenny ansåg sig vara trött. Sen åkte vi hem och kvällen var över innan midnatt.

Idag vart det visst så att jag, Hanna och Jenny åkte till Nordpoolen och badade. Det var jättelite folk, och det var ju skönt för då hade vi bubbelpoolen för oss själva hela tiden, haha.
Men nu ska jag börja dra mig härifrån och åka till Avan och Hanna.
So long, suckers!

Skolavslutning

Det har blivit mycket att gå idag. Och varmt var det.
Kunde inte gratta Jonna på bussen i morse eftersom hon fick tillfälligt hjärnsläpp och trodde att den skulle gå 8.34 och inte 8.27, så jag fick sitta med Hanna och Ludde.
Som avslutningsaktvivitet tyckte lärarna att det var en fenomenal idé att låta oss gå omkring på de olika skolorna för att svara på olika frågor (exempelvis "hur många runda bord finns det i Lärkans café?") och sedan gå till nåt ställe och käka lite tårta.
Sen träffade jag Hanna på stan och vi köpte ett paket Ballerina och satt och åt dom tills de vart alldeles kladdiga och vi (eller mest Hanna) kom på idén att ta 28:an till Norra Sunderbyn och åka färja över till Avan och sen gå till Hanna, så vi gjorde det.
Det var ju som sagt mycket varmt och soligt så det kändes extremt somrigt att promenera även fast jag avskyr det (att promenera alltså).
Sen fick jag åka hem då Hanna inte ville ha mig där längre, eller rättare sagt, tills min buss skulle gå.
Så jag gick till närmaste busshållplats och stod där och myste i solen.
Väl här hemma kom jag på att det kunde vara en bra idé att cykla till Jonna med hennes födelsedagspresent som jag valde, men lät Oskar tro att han valde. Det var en vit söt T-shirt med nå svart och grönt tryck som inte såg töntigt ut som vissa tryck tenderar att göra. Det stod mellan den och en grå med vitt och blått tryck, men den vita tröjan som jag köpte såg mer somrig ut och så vet jag ju att den där kompisen gillar grönt.
Anledningen att Oskar tror att det var han som valde ut den var att han tyckte det var jätteroligt om jag skulle köpa den ty han hade på sig en vit T-shirt han också med ett tryck i samma gröna och svarta färg som Jonnas.
Här hemma har jag legat och solat, det är ju lite lustigt med tanke på att jag aldrig förr har gillat att ligga och sola bara för solandets skull... Eller för att bli brun.
Senare ikväll sprang jag även storrundan på 25,5 min vilket jag är nöjd över.

Så... Nu ska jag nog börja bege mig mot min extremt inbjudande säng (den har nya lakan, whii).
Gonatt

Sammanfattningsvis...

Nu har jag inte skrivit på länge men det beror på lathet och annat från min sida.

I torsdags köpte Jullan och pappa ett Playstation 2 och en massa spel av nån dude i Boden, så nu har jag spelat Guitar Hero 3 hur mycket som helst.

På fredag åkte jag, Jonna, Jullan, pappa och Molleman till stugan och fiskade hela helgen lång.
Jullan och Jonna fick ingen fisk men jag fick två stycken. Det var rätt dåligt med tanke på att det är typ nu man ska få mest gäddor.
På vägen hem stannade vi förstås i Arvidsjaur och köpte en french hotdog på Statoil, traditioner ni vet...

Igår var jag allmänt lat och ides inte skriva något så jag kan berätta nu istället att vi städade sömnadssalarna hela dagen igår.
Inte kul, jag sorterade tyger i tre olika hyllor efter färg och material, torkade ur skåp, sorterade restbitar efter färg och tog bort all skit som gömde sig i hjulen på rullstolarna man brukar sitta på.

Idag började vi nio och Hanna kom och hälsade på och förundrades över hur stel min klass verkade.
Sen gick vi (klassen, inte Hanna ty hon började sin skoldag då) och såg estetarnas vårshow.
Det sista bandet (som för övrigt hette Sista Bandet) var bäst och gitarristen/sångaren var helt galet bra, han är min nya idol. Hans röst var väldigt fin och det var mycket roligt att se när han spelade på sin gitarr.
Sen gick jag och tvingade Jonna och några av hennes naturbuddies att sitta med mig när jag åt ett 3/4 äpple och en och en halv macka till lunch i deras matsal. Och det är inte gott att dricka vatten till bröd.
Sedan efter många långa minuter var jag klar och då gick vi och hämtade Sofias "filt". Filten bestod av ett stort blått badlakan, vilket inte varalltför dumt att sitta på.
Se vart klockan kring tolv och då kände jag att det var dags att börja dra sig in mot stan för att inhandla en present åt lilla Jonneli-John-Jonnizz med tanke på att hon har sitt sjuttonårsjubileum imorron.
Turligt (eller oturligt, vet ej) nog så kom Ludde och Oskar klampande med en blond snubbe hängande i hasorna.
Honom dumpade dom och gick och kollade på olika tänkbara presenter till Jonna med mig.
När jag hade köpt Jonnas present tvingade dom mig att gå in på Clas Olsson vilket inte var så roligt.
Det var nära ögat att jag vart ivägsläpad till Statoil också men jag lyckades slingra mig ur det hela genom att påstå att jag skulle till H&M (vilket jag faktiskt skulle).
Köpte en T-shirt till far min och var ganska smart i valet av tröja, jag tog en som jag tyckte var skitsnygg som jag kan sno av honom vissa dagar då han inget vet. Som imorgon.
Sen kom Jonna hit och spelade Guitar Hero hela eftermiddagen och jag kan påstå att hon håller på att bli farligt duktig. Sen kan jag också berätta att jag har nu klarat många, många låtar på medium (och jag är mycket nöjd).

Och nu vet jag inte vad jag ska ta mig till så jag avslutar det här inlägget innan det blir alltför långt.

RSS 2.0