Valborg

Jag ids inte skriva vad som ska hända ikväll för det finns inget att skriva om

Skoproblem

Jag har just tittat på bilden på vilken det finns en sko som jag har beställt och nu börjar jag bli lite orolig att jag inte ska kunna ha dom p.g.a. att mina tår för det första är mycket fula och för det andra så har jag höga fotvalv som brukar hindra mig från att kunna knäppa igen remmar som går över foten. HU!
Men hoppas på det bästa.

Pangis

Solen skiner och inte ett enda moln är spottat på himmeln (stavas det så?).
Ska till tandhygienisten idag. Jag vet inte om jag ska tycka om det eller inte.
Men så är det.

En sak som är mycket positiv är att mina pangisar som jag har sått har börjat
titta fram så smått. Jag sådde tagetes också, men dom är inte roliga.


Onödiga listor till tusen

Jag kom på att jag måste göra listor.

Vad som gör en kille sjukt snygg
1a. Galet smal med magrutor
1b. Slim och vältränad med magrutor
2. Av någon anledning knotiga handleder o.O
3. Halvlång frisyr med luggen svept åt sidan
4. Smala brallor
5. Piercing i läppen

Vad som gör en kille mindre snygg
1.
Hårig (allmänt)
2. Dålig hy
3. Fettigt hår
4. Korthet (jag tycker det är äckligt)
5. Bred mun

(Jao, rätt så töntigt, men någon måste skriva det här)

Whii

SNART KOMMER MINA SKOR och min klänning ^^

Vill haDock ska man tänka bort kuddarna

Vansinnesvrål och sänghimlar

Det var just en unge utanför på gatan som drog ett vansinnesskrik, hade jag försökt mig på det så hade jag hamnat på ett operationsbord på akuten för att de skulle vara tvugna att proppa ner mina lungor coh sy fast stämbanden som spruckit.
Men det är bara om jag hade försökt mig på det vansinnesvrålet alltså.
Och det går inte för den dumma halsen värker.

Nåh, nu ska jag sluta tjata och berätta om att min dröm om ett indiskt sovhörn just har börjat bli verklighet.
Jag sydde gardinsänghimmelssaken idag och den vart inte fy skam men ändå inte WOOHOOO!

   

Everlasting battle for eternal life

Nu har jag beställt some serious shit från H&M.
Jag beställde då ingen bikini som jag ville p.g.a. att alla ville ha den och köpte min storlek på både trosa och överdel, så jag tröstade mig med en bajsbillig cardigan som var knallrosa och ganska så fin faktiskt.
När man köpte den fick man ett linne på köpet. Fastsytt alltså. Men finurlig som jag är så är jag säker på att med en sprättkniv så kan man göra underverk.
Och så köpte jag ett par svarta hotpants, billigt billigt. Och som topping slängde jag dit ett par söta örhängen i silver.

Ynkligt

Jag känner mig mycket förkyld, för jag snuvar och har typ tretton arga katter som river mig i halsen, dessutom så ska jag mes troligt inte köpa den leopardiga bikinin från H&M.
Och dessutom är det fint väder.

Den avstängda mobilens förbannelse

De senaste inläggen har jag nog skrivit alla på skolan.
Det är lite småfult att jag aldrig har tid att sitta vid datorn hemma utan bara flänger omkring på olika saker.
Jag kan i alla fall sammanfatta min tid sedan sista inlägget (i tisdags).
På tisdag gjorde jag ingenting förutom att läsa en smådålig bok av Per Nilsson, den var en sån där bok som man måste läsa hela på en gång eftersom man bara vill veta vad som händer även om man inte gillar den.
På onsdag var det sovmorgon till tjugo i tolv, vilket var mycket skönt. Hade Sv och Eng och sen skulle det vara idrottsprov EFTER SKOLTID!!! Arg i hågen kom jag till skolan och arg i hågen gick jag till engelskan där Eva-Britt deklarerade att vi som läst ut boken inte skulle behöva vara där så vi fick gå. Arg i hågen gick jag och gjorde ingenting till mitt prov skulle dra igång, arg i hågen gjorde jag provet och tror att jag gjorde ganska bra ifrån mig.
Sen hade jag och Hanna bestämt att jag skulle dyka upp så vi kunde gå och köpa biljetter till Plannjamatchen som hägrade på kvällningen.
På väg till NTI mötte jag till min fasa en gammal klasskamrat, Fred. Han satt på en mursak och tittade på något som bara han visste vad det var, jag hoppades på att han inte skulle titta upp, men otur som jag har så såg han mig så jag var ju tvungen att säga något för att inte verka vara nån långsynt kladdmänniska. Så efter ca 8,73 sekunder av fasa kom Hanna gående från sin älskade skola som en och annan räddande ängel. Jag avslutade snabbt och snyggt mitt improviserade samtal med Fred och skyndade iväg.
Vi rodde hem biljetterna på kiosken på Strand och styrde sedan stegen mot konsum. Hanna arg för att Isa inte svarade på sin telefon och för att hon hade varit tvungen att låna pengar av mig och lagga sina sista slantar på att betala Isas biljett, så hon tog ut det på mig istället. Vi tittade på kläder och inrednigssaker på Mique (dock fanns inga kläder att beskåda inne på Mique) och till slut, til slut slog Isa en efterlängtad signal och ett möte bestämdes.
Vi köpte en näringsrik middag bestående av Rassel (f.d. Mellis), en torrmacka och var sitt paket Ballerinakex.
Smart som jag var (för att jag hade glömt att jag hade mina kex i väskan, köpte jag en plopp.
Vi gick till Pontus eftersom vi ändå inte hade något annat för oss, väl där vart vi chockade av Plannja Prides guppande bakdelar som studsade runt i Entréhallen när de övade på en ful hoppdans, så vi gick och gömde oss i nån random trappa och snaskade i oss vår medhavda middag.
Till slut vart vi insläppta i hallen och jag råkade hamna ca 2 cm från klacken och de skrek och skränade och lät som de brukar, trevlig stämning. Otrevligare var att Plannja inte vann och alltså inte gick till SM-final och att jag vart halvt döv av den angenäma klackens idoga påhejanden.
Sen vart det torsdag och då hade vi temadag på skolan, vi skulle göra en svart klänning, det var intressant, den vart söt och cocktailaktig. Sen var jag inte hemma förrän vid fyra och då drog jag en pizza och morfar och Aina anlände så då kom en Almondy-tårta framflygandes på bordet, så jag åt en sån och den var mycket god. Träningen hade jag glömt så jag panikringde Jenny, och hn sa "Åh, jag hade glömt att man inte kan köra på isen!".
Sen vart det idag.
Slut.

Rock Away

Fatta härligt det här är, jag har internet och en fantastiskt knäpp/härlig låt i öronen.
Kan inte sluta lyssna på den, det kan ju vara till ite problem eftersom vi ska ha lektion om ett litet tag men jag skiter i det.
MEN JAG HAR INTERNET NU!!! Jag hann inte sitta nåt igår men idag tar jag igen all förlorad tid. Men jag är trots allt på skolan, men när jag kommer hem.. eller nää för jag måste plugga till provet imorron.
Men ändå, jag har internet.

Nä, nu ska jag skynda mig att kolla upp vad som hänt medans jag har varit internetfri.
Hejdå

Låtsassommar och total abcence of väns

Då är det återigen fredag, och jag sitter återigen här på Hackspetten och skriver blogg efter/på min datalektion.
Det är roligt/sjukt att det bara är sju veckor kvar av skolan, alltså bara 32 skoldagar kvar (jo 32 inte 35). Någon av mina lärare snuddsade lite om att vi kanske får lov den 4:e istället för den 5:e eftersom dom ville lägga krut på att fira att treorna går ut (med treorna alltså). Jag hoppas ju förstås att det blir så.
Det är finfint väder så man kan låtsas att det är sommar redan nu.
Man sitter bara inne i köket (typ) och försöker låta bli att titta ut genom fönstret och så låtsas man att det är mitt i sommaren och man har lov. Det har jag gjort hela veckan :P

Dock så tillintetgörs min glädje att det är fredag idag av att vi just hade Excelprov och av att jag inte kan sitta vid datorn hemma då vi inte har något virusskydd för tillfället. Samt att Jonna är på fest hos nån random (Jenny i hennes klass). Hennes första fest tror jag och hon var lite smålöjligt nervös, hähä.
Men som vi alla vet är Jonna en redig flicka som inte kommer göra något dumt. Eller?
Och min vän Jenny kan jag inte heller få kontakt med eftersom hon ska för första gången på ett mycket långt tag fara iväg och bli runtbossad av basketens evigt hängivne tränare Herr Aldrin den yngre. Med andra ord sviker hon mig för sitt ruttna Stars.. (Ta dock inte illa upp)
Så nu ska jag alltså vara sorglig och ensam och baka något åt mig själv och äta upp det i min ensamhet.
Så jag blir stor som en säl.
Eller val.

Men då skulle jag antagligen skrämma bort Jenny för all framtid eftersom hon är fobisistisk mot valar.
Nåja, nu ska jag knata iväg och slå dank någon annanstans.

Vinst och ett vilt tjutande

Ikväll var stämningen på topp, det började dock lite knaggligt då jag skulle ta på mig linserna och det visade sig att de hade bestämt sig för att vägra mig låta se klart. Dessutom var mitt hår äckelfulplatt och det blåste åt all håll och det var kallt.
Men ändå, middag på Exotic med Hanna är inte fy skam och sen drog vi till Pontus.
Väl där spanade vi in Jenny och Hanna gick till handikapprummet. Då flashade sig Oskar och vi skrattade. Sen fick vi sitta längst fram på kortsidan på golvet och se matchen som var mycket spännande om än lite frustrerande p.g.a. de idoga försöken att styla för publiken. Sen fick jag en burk av Kontore-snubben. Jag vart inte så glad.
Stämningen var som sagt på topp ty klacken stod för upeppandet av publiken. Det var roligt för att alla hejade coh var glada och Plannja vnn med två poäng som de hade gjort vid typ 35 sekunder kvar.
Det var roligt minsann.
På hemfärden var Hanna coh Jenny (och kanske jag då) mycket speedade och flassade runt och Hanna visade upp hela sitt röstregister, allt från grovaste grovt till mest spruckna falsett.
Sen kom vi hem och vi ska spela/skotträna med/mot 93-killarna imorron.

Gonatt.

Plannja och en stor crush

Nu är det alltså snart data, den mest tråkiga lektionen på hela veckan. Eller jaa...
Vi kanske ska göra prov idag, riktigt dåligt för jag har inte pluggat något.. Eller om man inte räknar med övningsprovet om Sven Snigel och hans son. Och det gör inte jag.

Nåväl, det blir ändå bra idag för det kan inte vara fisk idag igen till lunch och dessutom så är halva dagen snart slut. Och efter skolan slutar (17.00) ska jag och Hanizz gå och äta någonstans innan vi ska gå och möta Jenny och de andra från laget och se på Plannja.
Mycket trevligt.
Jag ska dessutom försöka övertala fröken Oja att gå på H&M för att se efter ett stycke bikini åt mig. Jag har spanat in en bikini från H&M mycket länge nu, de har den på internet men jag har inte hittat den i affären än så det är ju bara att hoppas på att man ska hitta den där.


Menmen, nu är det tyvärr dags för mig att avsluta detta inlägg och återgå till den hemska lektionen.
Au revoir

En helg, tusen saker gjorda

Vi åkte alltså buss till Arvidsjaur. Det var en inte outhärdlig resa om man bortser från de två tioåriga pruttartjejerna som satt bakom oss. Vi vart hämtade utanför nån bilserviceaffär och skjutsade med hull och hår til Camp Gielas där vi kulle tillbringa 95% av våran helg.
Väl där så bestämde det att jag, Hanna, Jenny, Isa och Amanda skulle sova i samma stuga och sen fick vi nycklarna till våra stugor och var tvugna att packa upp fort som blixten för att ta oss med Saab 9-5-karavanen till skolan där vi skulle sätta i oss lite kebabgryta som inte var särskilt äcklig.
Sen såg vi på diverse matcher hela kvällen lång (ungefär till halv elva) innan vi drog til stugan. Hasseman coh Marianne hade bestämt sig för att vi skulle gå coh lägga oss senast elva. Sagt och gjort, vi siktade på klokan elva, men det vart ju förstås inte så.

Uppstigning klockan 6.00 för att snabbt stoppa in den medtagna fruckosten i munnen och svälja den i ett nafs, och iväg på promenad klockan 7.
Matchen kunde ha gått bättre, förlust mot Gladan med 29 poäng (observera dock att vi inte hade sämsta målskillnaden, det var Råneå med exakt 60 poäng) och sedan iväg med ett huj till skolan för att äta den andra frukosten. Tilbaka till hallen och sitta och titta på matcher till vi skulle spela mot Övertorneå. Vi kämpade och spelade coh slet mycket hårt till sista sekund då det visade sig att vi visst förlorade med en ynka poäng. Alla var så upprörda att vi sprang in i duschen.
Lunch. Tillbaka till hallen (det verkar inte som att vi sjorde något annat, och det är ju sant) och se matcher. Till sist vart det våran tur att spela mot Råneå, jag var otaggad som sjutton men tycktes ändå göra bra ifrån mig, faktum är att hela laget gjorde bra ifrån sig. Den matchen slutade irriterande nog med en 3-poängsförlust och vi fick inte ens en bronspeng.
Sen var det dags att kolla på matcher tills vi gick tillbaka till de andra tjejernas stuga för att jävlas med Gladans 93-pojkar (som förövrigt hade hållit de tjejerna vakna i evinnerlighet). Vi lyckades med det tills de låste ut en ev de egna så han våldgästade oss därinne. Dum var han inte så han fick stanna.
Efter att tag vart de andra killarna lite blödiga och släppte in honom igen men låste ut en annan (husmästaren som han envisades med att kalla sig själv) som ville sova inne i duschen. Då plötsligt kom någon in och Henny såg efter vem det var, Husmästaren vart alldeles utom sig av rädsla och vrålade att vi skulle låsa omgående.
Så det gjorde vi alltså inte. Någon var två domare som brukar döma för Brooklyn när vi spelar mot dom.
Då vart vi visst ivägdragna och sen lockade Omid in oss i hans stuga där man drack öl och cider för fulla muggar. Det vart nå tjafs och vi drg till nån annan stuga, men kom sen tillbaka. När de sa att Omid hade runkat i sängen som alla vi tjejer satt i så lät vi undslippa ett mycket äcklat ljud. Sen minns lag inte riktigt händelseförloppet men vi hamnade på en promenad med två från Höken (Sebbe och Max) och Petter från Gladan. Sen träffade vi på Omid och Arne (som förövrigt dansar bugg och inte heter Arne), Vi tjafsade om Omid skulle få vara med eller inte. Han vart arg och kallade oss slampor innan han tog sitt vett till fånga och gick.
Till slut hamnade vi i våran stuga där jag prackade på alla te som dom inte ville ha. Det var jättekonstig stämning och då slog vi på tv:n och såg nån film om näsblod. Alla var trötta coh förvirrade och innan vi bestämde oss för att kilarna skulle gå så sa vi att vi skulle komma och se Gladans match klockan 9. Sen promenerade vi ca 20 meter med dom innan vi tycktye att det vart kallt så vi sprang hem igen.
Henny hade konverterat till våran stuga så hon var tvungen att hämta sin astmaspray.
Klockan vart mer än 3.

Klev upp 8.15 och fixade oss iordning inför dagens alla prövningar innan v drog oss mot sporthallen för att se Gladans match och köpa lite ciabatta till frukost.
De vann och gick till final, direkt efter drog vi till K4 (en hall) och såk våra 93-killars match som dom också vann (mot Gladan, haha). Direkt till stugorna coh städa, lunch. Till hallen och titta på HU18-finalens första quarter.
Hanna och Isa flirtade med sig två pojkar som skulle hjälpa till med hejningen.
Tyvärr så vann inte killarna utan förlorade med ganska mycket.
Till råga på allt så förlorade även Gladan med 2 poäng och det gjorde även Avans 95:or.
Sen fick vi inte stanna coh se prisutdelningen.

Men om man summerar helgen så var den väldigt rolig och bra.
Gonatt.

You are in pain, take yourlife, take your life with cocaine :P

Ja, idag är en bra dag eftersom jag har varit ledig hela dagen lång. Ledig har jag varit för att jag hade behövt ta en tidigare buss hem och då är man tvungen att ta ledigt från sista lektionen och då räknas det som hen hel dag och både jag och min mor tyckte det var lika bra att jag tog ledigt hela dagen. För att få valuta för pengarna. I det här fallet är pengarna en "ledigdag".
Jah, kanske ni förstår kanske inte, för jag bryr mig inte eftersom jag är så glad.
Det enda som bringte ner mitt humör var när mamma hade missuppfattat tiden som vi skulle åka så hon och pappa hade planerat att dom skulle åka vid två till stugan. Punkt.
Så jag fick helt enkelt ta och ringa upp Hannizz (jag var dock olycklig i sinnet) och säga som det var. Hanna vart ledsen och brast näst intill ut i gråt och drog på sig sin myndiga stämma coh konstaterade "Det här är något för min mamma att reda ut! Jag ringer henne på studs och så hör jag av mig när jag vet".
Och så vart det.
Så Hanna och hennes mamma kommer och pickar mig upp här vid fyra så vi hinner gå och tjacka lite foodi till frukosten imrgon.
Nu kanske man kan tro att vi har planerat in nån slags romantisk weekend för oss två i nån stuga mitt ute i skogen, men som tur ärinte fallet sånt.
Det är bara så att vi ska åka tillsammans in till Boden där vi kommer kliva på buss 21 till Arvidsjaur, och på denna buss ska vi möta Jonnab, Jenny, pojkarna Kyräs och pojkarna Landfors. Vi ska fortfarande inte ha någon konstig gangbang-helg utan det är Basket-DM som hägrar (resten av våra lag åker bil, vi fick inte plats i någon av bilarna mobbat nog).
Ty sammanlagt tre Avan-lag har kommit med till DM i år, mycket berömvärt måste jag säga.

Tyvärr kommer vi ju inte att ha något internet så jag komme rinte att skriva någon underbar blogg under hela helgen (möjligen söndag kväll, men det verkar lite för mycket att begära) så de som läser får hålla ut.

Jonna spelar flöjt och gitarr, inte samtidigt dock

Det känns lite som att jag inte har direkt något vettigt att skriva om.. Så jagskriver om min dag

det började med ett hiskeligt uppvaknande då min mor sträckte in halsen och huvudet i mitt rum och bombarderade mig med ett "När ska du upp?". Jag svarade lugnt och sansat om än mycket morgontrött "Halv sjuuuuuööööhghghhh..."

Sen hoppte jag upp då min far fläska upp dörren i ett lyckat försök att väcka mig till liv ännu en gång (jo, det kan tyckas grymt men någon måste ju göra det) och då insåg jag att det var ingen idé att försöka sig på en snabblur ty då skulle jag inte hinna med att göra mig i ordning för den ENDA lektionen för dagen.
Sen kom jonna inflanerande genom dörren, dock utan ackompanjationer av min Moll, ty han var hos min farmor coh farfar.
Sen drog vansinneskaravanen (saab 9-5) iväg tll luleå med papps bakom ratten, det gick fort som attan och vi var framme på en 25 minuter cirkus.

Sen var jag på den försömda lektionen och upptäckte att jag var tvungen att ändra mycket på min väns kjol, så jag gjorde det. Det innebär att jag kan börja klippa ut alla delarna på måndag, och förhoppningsvis även börja tråckla ihop den så smått.

Jag åt tre bananer som lunch här hemma och så grälade jag på mamma som hade druckit ur min Fanta Exotic Thrill.

Nää, nu ska jag gå och sätta i mig en riktig måltid bestående av middag. Så hoppas ni (du?) gillade min dag.
Hoppas Hannas utlänningar mår bra.

(Två av) Mina högsta drömmar

Jag vill vinna DM även om det knns lite motsägelsefullt, men riktigt roligt ska det bli.

Jag vill jättegärna ha en sån här Tepingvin!
Whii ^^

Men nu måste jag ila till le Autobus

Det här är ju sorgligt, jag lyssnar på Belly Dancer (!)

Som sagt, jag lyssnar alltså på den fullåten just i detta ögonblick.
Från en sak till en annan, det är sista veckan Tor och Markus är med Eva-Britt. Konstigt nog så är det lite tråkigt, jag menar de är ju så .. udda.. Men ändå, jag tror jag kommer sakna dom, haha!
Från en annan sak till en tredje, Hanna ska få två utlänningar ikväll, jag är typ avundsjuk.
Fatta vad kul att ha två (eller en) människor från ett annat land som man ska hunsa omkring med.
Jag misstänker att jag kanske åker med deras buss imorron, och jag funderar på att lära dom lite svenska (vare sig Hanna vill eller inte :P).
Men vi får se.

Sakna LuleBo

Idag har jag alltså dömt en match. Min första match någonsin och jag var så sjukt nervös innan, men sen började de släppa.
Men dock gick det inte alltdör bra att döma. Men man kan ju inte önska sig allt, det var ju trots allt första matchen jag nånsin dömt. Fast spelarna och publiken tyckte att vi var dåliga domare (jag och en Elin).
Ajja, det vr bestämt att Hanna skulle skjutsa hem oss efter henens match klockan 14 men det vart så att vi stannade och såg 93-killarnas match istället, dom vann hela LuleBo och sen skulle dom duscha. Så istället för att åka hem vid tre vart det halv fem...

Jag saknar att få spela LuleBo Cup.
Buhu.

De överskattade delfinerna, förklaringen

Jag måste bara säga det än en gång, delfiner är överskattade.
Jag har aldrig riktigt gillat delfiner sådär som jag kan minnas,
jag har som alltid tyckt att dom har varit aningen överflödiga.
Alla flickor ville ju bli delfinskötare när de var en sådär fyra, sju år.
Nä, jag sa att jag tyckte dom var vackra och så, men jag har som
aldrig riktigt fattat vitsen med delfiner.
Okej, dom är smarta och avancerade djur som har känslor och så
men de är ändå inte coola.
Framförallt inte vackra som så många anser.

Nää, tacka vet jag hundar, katter, kaniner och andra smådjur.
De är så mysiga, inte alls så smarta och intellektuella som delfiner.
Delfiner skulle kunna skapa ett imperium och ta över världshaven och
styra dessa med järnhand, eller som det skulle bli.. Järnfena.
För som sagt, de är ju så smarta och intellektuella.


Jonna är behövd, verkligen

Jonna, du måste komma hit mycket snart eftersom jag behöver dig att ändra utseendet på min blogg, den är ju sorglig!

Exhibitionistiska drömmar och morgondagens hårda prövningar.

Inatt drömde jag en mäkta ful dröm.
Den handlade om att vi var på väg till Gällivare med tåg med laget, och av någon mystisk anledning så fanns där inga säten utan man fick ligga i skruttiga våningssängar i trä. I sängen bredvid min satt Tor (svenskalärar-praktikant för övrigt) och mumlade saker om sånt som inte borde nämnas, exempelvis vad han skulle äta till middag. Sedan småvaknade jag och upptäckte att jag hade fruktansvärt ont i ryggen men somnade sedan om för att fortsätta på min fula dröm. Dock hade jag blivit förflyttad till våran gård och det var höst och mörkt. Farmor coh farfar skulle tydligen ha ett party och när jag skulle gå dit så vidade det sig att Mattes gård var helt och hållettäckt av en gigantisk pool och i den var farmor och farfar och Tor och Markus (den andra praktikanten) och alla var rejält berusade. Det var mycket genant och jag förstod inte varför i hela världen de var där.
Jag vaknade frustande upp ur den ytterst pisamma och aningen exhibitionistiska knäppdrömmen då min far och våran käre dogge-doggelito kom inrasande i mitt rum under vilda "JAH! Vart ä hennes NÄSA?"-rop. det var ganska tur att de väckte mig, dels för att klockan var halv tio och dels för att jag gärna hade undvikit vidare pinsamheter även om det bara var en dröm.

Nu åter till verkligheten tack och lov. Eller egentligen så är et inte så tack och lov för jag ska nämnligen döma min första match imorgon. Det kommer bli läskigt och jag ska inte ens få döma med Hanna!
Ska jag vara ärlig (som jag i princip alltid är) så måste jag säga att jag börjar bli nervös som... som... öh, nån som ska hoppa ut från ett träd som är trettiofyra meter högt utan varken hjälm eller säkerhetslina (alltså någon som ska ta livet av sig).
pisamt.

Humpidump..

Å idag fyller Hunn ETT ÅÅÅÅR!


Nääh, inte idag... Men gott och väl igår.
Han fick en orangutang som han Brain surgery:ade direkt så det låg hjärnsubstans i hela jullans säng.
Och så fick han en pippijåg som joddlar och låter när den blir biten på, roligt när andra ska sova.. Verkligen.
Sen fick han ett tandborstben som smular nå så in i brallan.
Och han fick en "tårta" gjord på korv, hundgodis och fil. Och sen fick han ligga på sin favoritmadrass.

Men jag kunde dock inte fira honom allt för länge eftersom jag var tvungen att skriva min rapport klart,
OCH NU ÄR DEN KLAR!
Sen for jag med Jännu och spelte en match mot Bergviken och vann nästan.. men det var dock en seger tycker jag. Vi spelade nämnligen så otroligt bra i början, vi ledde ända till halvlek tror jag bestämt. Men tredje perioden slutade dock i pain... Domarna var så kassa så man kunde göra foul hur bäst man ville så jag sprang och flappade till en tjej när hon försökte skjuta från halvplan, då trillade hon och jag var på väg med foten i ett steg och så kommer hon flygande och landar på min häl. Så nu har jag en blåhäl/svullen häl xP

Men nu måste jag dra p.g.a. skolplikten kallar.

Scheisse

Det här sög eftersom vi just hade data. Jag avskyr denna tortyren, och till råga på allt så är det panerad fisk till lunch.

JAG HATAR PANERAD FUCKING FISK!!!

Det är ALLTID panerad fisk eller fulfisk på tisdagar, och allt bara för att vi går till fem, allt bara för att man ska vara så hungrig som möjligt. Jag är scheissenhungrig just nu.
Men jag har dock förberett mig inför denna långa tortyrdag fylld av Nk, data, matte och hantverks. Hantverks är ju inte dåligt, men den är 3,5 h lång...

Ajja, nu ska jag dra och klämma i mig den dumma ströbrödstäckta fejk-torsken med den äckliga kalla såsen

RSS 2.0