Shoabbelipappa-doo...

Snabb resumé av igår;

Jonna kom och käkade våfflor med mig, sen satt vi omkring i mitt hus innan vi tog cykelvägen till Avan för att upptäcka att 93-killarna hade hand om caféet.
Tyvärr så hade de inget digert utbud av glass så jag och Jonna tog vad som fanns, vilket var en B-glasstrut från Euroshopper och en Piggelin.
Vips så vart klockan busstime så vi hoppade på 29:an och åkte till Luleå för att Jonna skulle få inhandla en LK-biljett eftersom hon ska gå på LuleKalaset men inte jag (nästan).
Så åkte vi hem och käkade ett litet tag innan det vart att åka till Svartbjörnsbyn på nån gigantisk loppis på vilken det hängde en massa folk som sprang in på hockeyplanen (där allting var) som kor som släpps ut på grönbete eller nåt sånt. Fult var det då.
Anyway, jag köpte mig en väska som ser lite småsöt ut även fast den är rätt ful (just nu ids jag inte lägga upp någon bild, men vänta bara!) så jag är rätt nöjd. Efter loppisen flanerade vi lite på DollarTore där jag köpte en liten sminkborste innan vi slutligen körde till Avan på min fjortisbil.
På planen sprang Hanna, Ludde, Oskar och Jonas omkring med en baskeboll.
Eftersom vi inget val hade så joinade vi Hannas lag. Det var mycket varmt så efter en extremt svettig match for vi ner till båt/bad-bryggan för att bada. Dock badade inte Jonna (det var ändå nära att jag och Hanna också inte badade) men Jonas (!!!). Kallt som bara den.

Idag har varit allt annat än händelserik, det enda jag har gjort idag är att ha varit på Storheden och köpt schampo, balsam och nån sån där gegga som ska skydda håret när man plattar det.
Sen regnade det och gick åska, vilket var mys.

Men nu ska jag gå och börja fixa mig i ordning för Rix FM-festivaltjefset.
Adjö.

Jag säger bara...

... Sexlines

Jonnas flugdödare ...

Jonnas flugdödare var så rolig att jag också har köpt mig en.
Jag fick pappa att inse att jag var tvungen att övningsköra till Storheden så jag kunde lägga vantarna på en orange flugdödare från ICA Maxi, men såna fula ICA Maxi-brallor hade dom tyvärr inte.

I söndags var det scheisse-varmt ute så jag åkte till Avan och var med Ludde och Oskar ända tills Jenny kom så vi kunde bada i älven. Det var inte så kallt, vilket var mycket tur.
Egentligen skulle vi ha fys på kvällen men det var så få som skulle kunna komma så vi fick ha egen.
Det bestämdes då att jag och Jenny skulle möta Oskar och Ludde i lite streetbasket efter middagen, så det gjorde vi och sen blev det att bada igen. Fast det hade blivit redigt kallt så jag ville inte bada men Ludde och Oskar kastade i mig i alla fall.

Och Netti och Klas kommer och käkar middag ikväll innan Sommarserien.
Vi möter tränarna ikväll så det kommer att bli jobbigt.

Nåväl,nu ska jag gå och cleana upp hela huset så Stockholmarna inte ska oja ihjäl sig...
Au revoir.

Herman var inte den lättaste...

Även om det känns motigt att skriva den här sketna bloggen så kommr jag nog fortsätta med det även om den är totalt ointressant och så vidare. Jag tycker att det verkar jättetråkigt att bara läsa om vad jag gör hela dagarna, för jag skriver ju inte om något annat...

Jaja, nu måste jag bara berätta att det var varmt som sjutton idag (ifall nu ingen hade märkt det) och vi spelade mot "läktarlaget" ikväll på Sommarserien, och vi vann förkrossande i förlängningen.
Dock är det aningen pinsamt att det var oavgjort när matchen var slut, men such is life...
Efteråt vart det ett efterlängtat bad i älven, och lite kallt var det allt. Och som avslutning på kvällen körde jag och Jenny mot Oskar, Ludde och Jonas (som för övrigt dök upp lite småoväntat).

Så nu återstår det bara att säga tack och gonatt.

Dagens Outfit + lite scheisse

Hanna vart nöjd över sina presenter igår. Ett gulligt linne med spetskant och Fjäsk-choklad från mig och åtta vägkonor från Oskar och Ludde. Vem skulle inte bli glad över såna pangpresenter?
Nåväl, vi spelade Alfapet och jag vann någon gång, vilket inte var så tråkigt  och sen försökte vi oss även på anden i glaset, men det funkade inte alls.

Idag har varit relativt lugn och skön då jag inget har gjort om man bortser från att jag har övningskört en massa... Till Luleå och inne i stan (!) och så sen till Boden och hem.
Det har faktiskt gått riktigt bra och det vart bara fel någon enstaka gång, så jag är störtnöjd.
Och när jag och Jonna fick nåt plötsligt infall att pyssla härom dagen hittade vi en kjol som var rätt så fin i vårat förråd så den tog jag, och se så den gick bra tillsammans med ett vitt linne!

 Min bilkörar-outfit, hehe.


I'm Wild numera

Regn och rusk hela dagen... HELA DAGEN!

Jag åkte till Luleå med min Jonna under armen, och väl där konstaterade vi att Luleå inte bjuder ut några fagra och praktiska väskor i riktigt skinn utan vill bara sälja skitväskor som känns äckliga och sladdriga.
Så istället för att lägga mina slantar på nån bajsväska så la jag dom på en present till Hanna som blir 17 imorron. Bara för att jag är snäll så säger jag grattis såhär men jag måste ju ändå ge henne presenten så hon kan vänta sig ett bättre formulerat grattis...
I alla fall så köpte jag ju inte bara en present till Hannizz utan jag köpte även en klocka till mig själv.
En herrklocka som såg rätt så fin ut, som vanligt så köpte båda Jonna coh jag en likadan så numera är vi även klockbästisar...
Och förutom presenten och klockan köpte jag ett par praktiska H&M/DIVIDED-fejk-keds-skor för 98 pengar paret. Sådan tur hade jag att det bara fanns två par kvar varav det ena var 36:or!
Fattar ni att det sista paret var i 36?! För alltid när jag hittar fina skor så är det aldrig kvar ett enda 36-par.
Så nöjd är jag.
Jag kom igår på att jag ville ha en ny parfym, så jag letade igenom hela internet (*host!*) och kom fram till att Escada Moon Sparkle verkade vara något att sniffa på, så jag provade den på KICKS.
I och för sig luktade den gott, men jag tror att det är väldigt många som också tycker det med tanke på att den låg som nr.1 på Dofttoppen. Och när jag snabbkollar ut över de andra flaskorna ser jag fem färgklickar märkta Ralph Lauren (Rocks, Ralph, Hot, Cool och Wild) och känner inte igen den röda flaskan.
Nyfiket plockade jag upp godingen och sniffade på den. Gott luktade den så jag provade den på.
Till slut bestämde jag att den luktade bättre än Escadas så inne på Åhléns (som vi hade förflyttat oss till) köpte jag den och nu är jag NÖJD, NÖJD, NÖJD!

Dystra utsikter

Egentligen orkar jag inte skriva här, men jag gör det i alla fall.
Eftersom att det är sommar så ids jag inte skriva något vackert eller innehållsrikt,
så jag avslutar det här inlägget med att säga att det verkar bli en långsam dag.

Allt detta tjat om 93:or...

Ja, igår var alltså fylld med "Jag vill bada!!". ((För er som inte förstår, kolla här eller här))

Idag åkte jag och Jenny och hälsade på Amanda, Ludde och Oskar (och Elias, men honom talar vi inte om) på deras jobb. De skulle rensa ett dike från småträd men istället gick vi och satte oss på ett tak för att sedan knata iväg till ett mycket fläktigare och skönare älgtorn (dock utan Oskar och Elias).
Sen fick Amanda ett småilsket samtal från Hanna där det kom fram att nån snubbe som kände Gubben (deras handledare) varit där och sett att ingen jobbade. Så Hanna hade alltså dykt upp.
Det bestämdes i ryssvärmen att vi skulle dra till Selet och bada i den lilla sjön som finns där efter jobbet så vi hämtade badkläder och for en snabbis till caféet, medan de arma stackarna/latisarna fick jobba.
Vi fick se Amandas hus och trädgård och det var ett mycket läckert hus, inte som något annat jag sett.
Ajja, när vi väl kom oss iväg till sjön får vi syn på Oskar, Ludde och Jonas som kommer brassande med badbrallorna i högsta hugg, så de fick också bada med oss.
Hanna drog ganska omgående efter badet men vi andra stannade och spelade lite basket och volleyboll.

Och nu sitter jag här och har inte så vidare värst roligt.
Jenny åker till Stockholm imorron och Jonna är borta och ser film ikväll så det verkar bli en slö kväll ikväll... Men sådana behövs också lite sdär emellanåt.

Nåja... So long, suckers!


HoppiHunn

Jag har ont i huvudet och ögonen och det beror mest troligt på den alltför stora tidsrymd jag har suttit vid datorn på senare tid. Det är inte så roligt alls.

Igår var det ganska så småfult... Jag, Jonna, Jenny och Jullan skulle åka och bada på Björknäsbadet men när vi kom till Boden så visade det sig att det var fullt med äckelmoln på himlen som skymde den varma solen som hade funnits i Unbyn.
Så vi vart skjutsade till Aldersjön istället, och efter ca en halv minut gick solen i moln igen och kom inte fram på hela tiden vi var där. Fast Jenny och Jonna fick sig i alla fall ett gott skratt när det var en snygg snubbe som kastade frisbee mitt framför ögonen på mig, så Jenny tyckte min min var lustig... Vilket inte jag tyckte med tanke på att hans magrutor såg mycket bra ut, haha.
Nåja, kvällen förflöt utan större förhinder och det visade sig att Molle gillar att hoppa studsmatta.


Några ord på natten

Jag har ingen aning om varför jag skriver just nu, jag borde gå och lägga mig.
Men ifall någon är intresserad av vad jag har gjort denna dagen så måste jag
göra er mycket besvikna, jag har inte gjort någonting.
Imorgon är det fredag och snart är det bara 6 veckor kvar tills skolan börjar igen
och jag blir en HV2MD:are. Och det, kära vänner, känns mycket orealistiskt.
Jag menar, kan ni tänka er mig, mig, som äldre än någon annan?!
Ja, sjukt är det då.

Jag tror att jag ska vara duktig och bege mig ut och springa storrundan imororn
ganska omgående efter att jag har klivit upp, eller vad tror ni?
Med tanke på att träningen ikväll (eller igår kväll) vart inställd så tycker i alla
fall jag att det är en god idé.
Men om den idén någonsin ska bli verklighet så är det nog bäst för mig att
jag börjar gå och lägga mig någon gång.

Godnatt.

Le förvirrande tankar

Åter till de förvirrades land
Åter till att inte förså något
och jaga efter något uns
av sanning och sans

Jag fattar inte

Är det inte typiskt så säg?!

Ikväll var jag och tränade och nu känns vänsterfoten bra igen.
Men vad händer då?!
Jo! Jag lyckas stuka den ANDRA foten!
Gah, vad irriterad jag är!


Biprodukterna från min Stockholmsresa

Den otroligt coola scarfen...
  

            
Det var då allt.

  • Scarf från H&M, 69,50
  • Skjortklänning från H&M, 249
  • Leggings från H&M, 69,50
  • Ballerinaskor från Skopunkten, 249
  • Shorts från H&M, 298
  • Bikini från Stadium, 99/del
  • T-shirt från DIVIDED Herr/H&M, 98
  • Halsband från Glitter, 99,50

Sweet dreams of Stockholm

Ja, då har jag kommit tillbaka från Fjollträsk (ursäkta det patetiska uttrycket) med en lättare plånbok än innan och en ryggsäck full av... Näh, jag ska inte dra in nå irriterande poesi eller vad man ska kalla det. Jag har helt enkelt varit i Stockholm och shoppat dagarna i ända och därimellan har jag lyckats att klämma in att umgås med min moster, hennes man och deras son.
Jag kommer inte att lägga upp några bilder på mina nyförvärv ikväll, utan det kommer att ske imorron.
Men jag kan dock berätta vad jag har köpt, och det genom en liten lista;

  • Ett par ballerinaskor med 3cm klack
  • Ett par Jeansshorts
  • Halvgenomskinliga 3/4-leggings
  • En skjortklänning med puffärm
  • En gigantisk T-shirt
  • En ny bikini
  • En scarf
  • Ett lustigt halsband föreställande ett headset (fel uttryck och ett impulsköp)

Egentligen hade jag siktat på att köpa mig en ny väska, men helt plötsligt har jag blivit jättekinkig med kvaliteten på väskor, så att så fort jag hittade en som var fin att se på och övervägde att köpa så upptäckte jag alltid att den var i fejkskinn.
Jag ska banne mig ha en väska i riktigt skinn som håller för allt jag kommer att utsätta den för.
Den som jag köpte förra året var en gigantisk hit ty den är i perfekt storlek och färg och allting och dessutom rymmer den alla skolböckerna plus lite till och så är den snygg som en redig WERA-väska (kanske för att det ÄR en sån, men i alla fall), men den börjar bli lite nött, stackarn.
Nåja, jag hittade dock en väska som var väldigt fin, om än aningen opraktisk då den inte gick att stänga ordentligt om man drog ihop snörena upptill, men den påminner ganska mycket om den jag har och så kostade den 800 spänn, vilket ändå är rätt okej med tanke på att jag inte köper väskor särskilt ofta.
Fast jag älskar WERA Stockholm-väskorna (det var en sån) så jag kanske köper den här i Luleå om den finns och ifall jag inte hittar någon annan.

Jag märker att det vart mycket om mina väskplaner, så jag kan berätta vidare om min vistelse i Stockholm.
Den tog slut och vi åkte upp till Unbyn igen.
Fast innan jag kom hem hoppade jag av hos Stina som fyllde 17. Det var väldigt roligt, Stina och Henny (som också fyllde år), Lisa, Amanda, Isa, Johan, John, Jenny, en av Stinas kusiner, en annan snubbe som jag inte vet vad han heter, Oskar, Ludde och jag som var där.
Vi spelade kubb och jag lyckades kasta ner kungen på första kastet, DET var aningen pinsamt för jag hade flyttat på mig för att inte fälla kungen och siktade dessutom på kubbsaken längst ut.
Så det var ganska kasst.
Men sen skulle alla (alla och alla.. Amanda, Jenny och Ludde) bada i älven så vi knatade ner dit. Jag hade trott att dom redan hade badat så jag tog inga badkläder (jag kom två timmar sent på grund av transporttiden hem är cirkus tolv timmar) så jag fick snällt stå och titta på.
Sen fick jag åka hem bakom Jenny på kinesmoppen.

Och dag har jag inte gjort något av vikt om man bortser från att jag har duschat.
Jag försökte ringa Jonna men dom svarade inte. Det känns som att det är år och dagar sedan jag träffade henne sist, så hon kanske vill följa med och ta ett dopp imororn med mig och Jenny om vädret tillåter.

So long, suckers!


RSS 2.0