Allt detta tjat om 93:or...

Ja, igår var alltså fylld med "Jag vill bada!!". ((För er som inte förstår, kolla här eller här))

Idag åkte jag och Jenny och hälsade på Amanda, Ludde och Oskar (och Elias, men honom talar vi inte om) på deras jobb. De skulle rensa ett dike från småträd men istället gick vi och satte oss på ett tak för att sedan knata iväg till ett mycket fläktigare och skönare älgtorn (dock utan Oskar och Elias).
Sen fick Amanda ett småilsket samtal från Hanna där det kom fram att nån snubbe som kände Gubben (deras handledare) varit där och sett att ingen jobbade. Så Hanna hade alltså dykt upp.
Det bestämdes i ryssvärmen att vi skulle dra till Selet och bada i den lilla sjön som finns där efter jobbet så vi hämtade badkläder och for en snabbis till caféet, medan de arma stackarna/latisarna fick jobba.
Vi fick se Amandas hus och trädgård och det var ett mycket läckert hus, inte som något annat jag sett.
Ajja, när vi väl kom oss iväg till sjön får vi syn på Oskar, Ludde och Jonas som kommer brassande med badbrallorna i högsta hugg, så de fick också bada med oss.
Hanna drog ganska omgående efter badet men vi andra stannade och spelade lite basket och volleyboll.

Och nu sitter jag här och har inte så vidare värst roligt.
Jenny åker till Stockholm imorron och Jonna är borta och ser film ikväll så det verkar bli en slö kväll ikväll... Men sådana behövs också lite sdär emellanåt.

Nåja... So long, suckers!


Hustles

Hustla här:

Namn:
Vill du bli memorerad?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din hustle:

Trackback
RSS 2.0