Massor med S

(dock inte Sandra)

Först Sportlov, sen Storklinten..
Ja, i onsdags var det Skoterdag med Janne och Johnny (även kända som Jenny och Jonna B). Vi körde då till Bokvistsstugan (som för övrigt fröken Bokvist inte kände vägen till) och väl där så åt vi en nyttig lunchfika bestående av ostmackor och grillat kött och korv. Det var som en välsignelse för mig eftersom vi inte hade någon vettig frukost hemma så jag hade bara ätit en banan och fyra lakritsnappar. Hehe.
Nåja, vår kära J.Bage hade bakat ett par ljuvliga kakor (http://www.pixbox.se/alb_show_id723403_page0.html) som lät oss väl smaka. Jenny hade också bakat lite, hon hade gjort kladdkaka som inte riktigt hade så hög kladdfaktor... men de dög ;)
Jaja, sen åkte vi hem.
På torsdag morgon drog jag, jullan, pappa och Jonnan till stugan och fröjdades i bilen med att leka Geografiska platser, djursvansar och sångleken. Vi sket för en gångs skull i disneyleken. Nåväl, Vi stannade ju förstås på Statoil i Arvidsjaur och köpte french hotdog, sen kom vi fram och där huserade vi gott ett tag. Senare på kvällen körde vi upp spåret till Mulljaure(uttalas Mulljaor).
På fredag åkte vi till Mulljaure för att fiska abborre, i vanliga fall får man typ 15st/person men det var bara jag som fick en enda ynka liten fisk. Den gav jag till Molle (som också var med) och han fann den mycket underhållande.
På lördagen så städade vi och satte upp lite björkruskor så att man skulle hitta skoterspåret ner till stugan från vägen, och sen åkte vi hem.
Vi köpte french hotdog på Statoil i Arvidsjaur på hemvägen också.

Hustles

Hustla här:

Namn:
Vill du bli memorerad?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din hustle:

Trackback
RSS 2.0